Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Bobingen

Opdag Bobingens unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Bobingen

Søger du efter ting at lave i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, hvad Bobingen har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Konigstherme (7,1 km)
  • Golf Augsburg (8,1 km)
  • Skyline Park (29,5 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Bobingen

Den nærmeste lufthavn ligger i Memmingen (FMM-Allgäu), 51,4 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du flyve til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.), som ligger 74,4 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Bobingen Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Bobingen, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 45 ferieboliger nær Bobingen. Fra 9 Feriehuse til 35 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bobingen på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bobingen?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bobingen. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Bobingen Station: 98 feriehuse
  • Türkheim (Bay) Station: 111 feriehuse
  • Skt. Ottilien-klostret: 214 feriehuse
  • Bahnhof Hattenhofen Haspelmoor: 207 feriehuse
  • Augsburg-Hochzoll Station: 78 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bobingen, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Bobingen?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 9 Feriehuse i Bobingen. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bobingen finder du:

  • Ferielejligheder: 35 ferieboliger
  • Studios: 34 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Bobingen?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Bobingen. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.