Hvor skal jeg overnatte nær Valais, CH?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 4.446 ferieboliger nær Valais. Fra 3.288 Studios til 3.285 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Valais på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Valais?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Valais. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Zermatt: 850 ferieboliger
 • Verbier: 306 ferieboliger
 • La Tzoumaz: 471 ferieboliger
 • Veysonnaz: 1.874 ferieboliger
 • Nendaz: 2.388 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Valais! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Valais?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Valais, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Zermatt: 850 feriehuse
 • Veysonnaz: 1.874 feriehuse
 • Nendaz: 2.388 feriehuse
 • Saas-Fee: 936 feriehuse
 • Sion: 3.318 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Valais?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Valais finder du:

 • Sion (SIR): 3.576 ferieboliger
 • Lausanne (QLS-Blécherette): 145 ferieboliger
 • Interlaken (ZIN-Interlaken Ost Station): 1.013 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Valais?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Valais. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Verbier Skisportssted: 2.866 ferielejligheder
 • Berner Oberland: 1.315 ferielejligheder
 • Matterhorn: 1.130 ferielejligheder
 • Furi Skisportsområde: 1.066 ferielejligheder
 • Veysonnaz Kabelbane: 3.498 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Valais, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Valais, Schweiz

Valais ligger i den sydlige del af Schweiz og grænser op mod Italien og Frankrig. Valais ligger i hjertet af de schweiziske Alper og er et fortryllende område med pragtfulde bjerglandskaber, der tiltrækker bjergbestigere og naturelskere, og mange der lejer et chalet eller en ferielejlighed i Valais vender tilbage gang på gang.

Verbier er en lille bjerglandsby og enhver skisportsfans drøm. Faciliteterne til skiløb, snowboarding og free ride er helt i top. I den nye Les Esserts Fun Park kan man udleve sine vildeste snedrømme med nye sportsformer som tubing, snowcarting og snowcross. Om sommeren er der også mange ferieaktiviteter i Verbier, bl.a. to golfbaner, mountainbiking og klatring, samt saunaer, wellnesscentre og restauranter og barer, så der er altid noget at foretage sig under en ferie i en ferielejlighed eller en skihytte i Verbier.

Portes du Soleil-Chablais er et vinterparadis med et stort udvalg af sneparker, kælkebaner og naturligvis skiløb. Faciliteterne og fritidsaktiviteterne gør Valais ideel til en familieferie, med termalbade, forlystelsesparker og masser af kultur. Om sommeren kan man i Portes du Soleil have glæde af de 380 km mountainbiking ruter og 800 km vandrestier, der fører forbi nogle af de smukkeste kirker og ældste bygninger i regionen.

Saas-Fee siges at være den smukkeste dal i Valais, og selve byen Saas Fee, hvor mange af områdets vandrestier begynder, byder på mange gode restauranter og små boutiquer. Under en ferie i en ferielejlighed i Saas Fee har man adgang til 100 km pister, 20 km vintervandrestier og verdens største ispavillion.

Crans Montana er perfekt til en aktiv ferie på alle tider af året. Her finder man 280 km vandre-, mountainbiking- og ridestier, to golfbaner, paraglidning og ballonflyvning om sommeren, samt skiløb, langrend og snowboarding om vinteren, musikfestivaler og et godt regionalt køkken.

Aktiv ferie og skiferie i Valais, Schweiz

Der er utroligt meget at foretage sig, ligegyldig hvornår på året man lejer en ferielejlighed eller et chalet i Valais. Om vinteren er snesport og skisport i centrum, herunder flere nye og anderledes vintersportsarter som snowtubing, snowcross og snowcarting. Når sommeren kommer dukker der helt andre sports- og fritidsmuligheder op i Valais, såsom vandreture, mountainbiking, klatring, ballonflyvning og paraglidning, der kun af nogle af de mange muligheder for at opleve dette fantastiske bjerglandskab.

Ferieboligerne i Valais er i høj kurs året rundt. Når foråret smelter sneen, kommer floderne i Valais i fokus hos de sportsligt aktive, der dyrker whitewater rafting, kanosejlads og riverrafting. Wellnesscentrene, saunaerne og après-ski er den ideelle måde at slappe af efter en lang dags udendørs aktiviteter.

Vejret i Valais, Schweiz

Klimaet i Valais er særdeles behageligt. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 16˚C og er perfekt til fritidsaktiviteter såsom vandreture, cykelture eller klatring i Alperne. Vintrene er kolde med gennemsnitstemperaturer på -2˚C i januar måned.

Flybilletter til Valais, Schweiz

Schweiz har tre internationale lufthavne: Zürich (ZRH), Bern Belp (BRN) og Geneve Cointrin (GVA), og der er gode transportmuligheder fra lufthavnene til Valais. Sammenlign priser og find gode tilbud på flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.