Hvor skal jeg overnatte nær Pyrénées-Orientales, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 5.178 ferieboliger nær Pyrénées-Orientales. Fra 2.759 Studios til 2.625 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Pyrénées-Orientales.

Hvilke destinationer er de mest populære i Pyrénées-Orientales?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Pyrénées-Orientales. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Perpignan: 2.671 ferieboliger
 • Collioure: 2.158 ferieboliger
 • Perpignan, Frankrig: 4.025 ferieboliger
 • Argelès-sur-Mer: 2.756 ferieboliger
 • Banyuls-sur-Mer: 1.767 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Pyrénées-Orientales! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Pyrénées-Orientales?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Pyrénées-Orientales, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Perpignan: 2.671 feriehuse
 • Collioure: 2.158 feriehuse
 • Argelès-sur-Mer: 2.756 feriehuse
 • Banyuls-sur-Mer: 1.767 feriehuse
 • Céret: 610 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Pyrénées-Orientales?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Pyrénées-Orientales finder du:

 • Font-Romeu-Odeillo-Via (QZF-Font Romeu Busstation): 1.132 ferieboliger
 • Perpignan (PGF-Perpignan - Rivesaltes Intl.): 3.980 ferieboliger
 • Andorra la Vella (ALV-Andorra la Vella Heliport): 283 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Pyrénées-Orientales?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Pyrénées-Orientales. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Perpignan, Frankrig: 4.025 ferielejligheder
 • Pic du Canigou: 780 ferielejligheder
 • Le Barcarès: 3.542 ferielejligheder
 • Font Romeu: 1.145 ferielejligheder
 • Port-Vendres Station: 3.169 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Pyrénées-Orientales, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Sydfrankrig

Pyrenees Orientales er et departement i Languedoc-Roussilion i Frankrig med byerne Perpignan og Collioure. Perpignan er departementets hovedstad med 117.000 indbyggere. I vest grænser Pyrenees-Orientales op mod Andorra og departementet Ariége, mod nord til departementet Aude, i syd mod Spanien og mod øst ligger Middelhavet. Kyststrækningen mellem Perpignan og Montpellier har udviklet sig til et meget moderne ferieområde i Europa på 70 km med lange sandstrande. I Pyrenees Orientales mødes bjergene og kysten, og du kan både holde badeferie eller skiferie i Pyrenees Orientales.

Ferieaktiviteter under en ferie i Pyrénées-Orientales

En ferie i Pyrenees Orientales kan være lige så aktiv eller afslappet som du ønsker det. Der findes et kæmpe udvalg af ferieboliger: feriehuse, gites, ferielejligheder og luksushuse til både sommer- og vinterferie.I hele området og især nær Middelhavskysten med byer som Argeles-sur-Mer, Banyuls-sur-Mer, Port Barcares, Port-Vendres und Saint-Cyprien finder du talrige muligheder for fritidsaktivititeter og sightseeing.

Om sommeren kan du leje en feriebolig i Pyrenees Orientales som en base for at holde badeferie og dyrke vandsport, som f.eks. sejlads, windsurfing, kitesurfing eller badning. Om vinteren lejes ferieboligerne ud til skisportsentusiaster. Der findes 10 skisportssteder i Pyrenees Orientales, heriblandt Les Angels, Mosset og Formiqueres, der har faciliteter til skisport og snowboarding på alle niveauer.

Feriesteder i Pyrénées-Orientales

Alberes er en naturlig grænse mellem Frankrig og Spanien men også mellem bjergene og Middelhavet og her finder du nogle af de skønneste landskaber i Pyrenees-Orientales området.

Conflent er et område i Pyrénées-Orientales, hvis hovedstad er Prades. Conflent ligger tæt på Perpignan, der er en spændende by med store kontraster indenfor stil og arkitektur. Perpignan har en smuk gammel bydel med huse i gotisk stil og et palads (Palais des Rois de Majorque), et rådhus og en katedral, der er virkelig seværdige. Banegården i centrum er designet af maleren Salvador Dali.

Vejret i Pyrénées-Orientales, Frankrig

Regionen nyder godt af det mediterrane klima og har mindre en 90 regnvejrsdage om året, disse ligger hovedsaglig i efteråret. Om sommeren kan det blive op til 40°C, og foråret er ligeledes relativt varmt. Vinteren er imidlertid kold, og temperaturen kan nå helt ned under -10°C.

Flybilletter til Pyrénées-Orientales

Der findes følgende lufthavne i regionen: Carcassonne (CCF) ligger mod øst i Aude, Perpignan (PGF) ligger i Pyrénées-Orientales, Toulouse (TLS) ligger mod nord i Aquitanien og Montpellier (MPL) ligger mod øst i Herault-regionen. Du kan også vælge at flyve til Girona i det nordøstlige Spanien. Brug en af de mange søgemaskiner på nettet til at finde gode tilbud på flybilletter.