Destinationsguide

Besøg den naturskønne by Show Low

Søen og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Show Low. Denne naturskønne og imødekommende by begejstrer især rejsende med sine caféer, sine muligheder for skiløb og sine muligheder for at fiske. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Show Low

Søger du efter attraktioner i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Show Low har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Bison Golf and Country Club (3,6 km)
 • Pinetop Lakes Golf & Country Kub (19,8 km)
Vejret

Vejret i Show Low

I Show Low er der rig mulighed for skiløb. Kræver dine rejseplaner sne og koldt vejr, kan du tage afsted i januar, februar, marts eller november, hvor der er ca. 13.13 cm. sne og -5°C.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Show Low

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Show Low. Her er nogle få af områdets mest fascinerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Fool Hollow Lake Rekreationsområde (3,4 km)
 • Woodland Lake Park (16,3 km)
Transport

Kom omkring i Show Low

Flyv til Show Low, AZ (SOW-Show Low Regional), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 3,7 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Show Low, AZ, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 562 ferieboliger nær Show Low. Fra 292 Træhytter til 130 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Show Low på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Show Low?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Show Low. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Fool Hollow Lake Rekreationsområde: 559 feriehuse
 • Show Low Museum: 558 feriehuse
 • Bison Golf and Country Club: 558 feriehuse
 • Sunrise Park-feriestedet: 123 feriehuse
 • Ponderosa Plaza: 555 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Show Low, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Træhytter i Show Low?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 292 Træhytter i Show Low. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Show Low finder du:

 • Feriehuse: 130 ferieboliger
 • Bungalower: 292 ferieboliger
 • Sommerhuse: 292 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Ferielejligheder og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Show Low?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 132 ferieboliger med pool i Show Low. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.