Destinationsguide

Lad dig lokke af hyggelige Villedieu-les-Poêles

Områdets historiske seværdigheder og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Villedieu-les-Poêles. Denne vandrevenlige og imødekommende by er kendt for sine barer, sine indkøbsmuligheder og sine restauranter. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Villedieu-les-Poêles

Søger du efter ting at se under dit ophold? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Villedieu-les-Poêles til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Champrépus' zoologiske have (7,6 km)
  • Le Village Enchanté (24 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Villedieu-les-Poêles

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Villedieu-les-Poêles. Dette er nogle af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Biskoppens Have (19,4 km)
  • Avranches Botanisk Have (19,7 km)
  • Saint-Martin de Bréhal Strand (26,4 km)
Transport

Transport til og i Villedieu-les-Poêles

Foretrækker du at rejse med tog, så tag til Villedieu-les-Poêles Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Villedieu-les-Poêles, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 210 ferieboliger nær Villedieu-les-Poêles. Fra 107 Feriehuse til 56 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Villedieu-les-Poêles.

Kan jeg leje Feriehuse i Villedieu-les-Poêles?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 107 Feriehuse i Villedieu-les-Poêles. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Villedieu-les-Poêles finder du:

  • Bungalower: 56 ferieboliger
  • Træhytter: 56 ferieboliger
  • Sommerhuse: 56 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Villedieu-les-Poêles?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 36 ferieboliger med pool i Villedieu-les-Poêles. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.