Destinationsguide

Den historiske by Thessaloniki venter kun på dig

Nyd blandt andet museer, historiske seværdigheder og monumenter, når du lejer en feriebolig i Thessaloniki. Rejsende, der besøger denne urbane by, roser den for sine caféer, sin kunstscene og sine havomgivelser. Archaeological Museum, Museum for Byzantinsk Kultur og Thessaloniki Koncertsal er blot nogle få af de mest kendte kulturelle seværdigheder. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Thessaloniki

Leder du efter attraktioner under dit ophold? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Thessaloniki til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Insectopia (8 km)
  • Waterland (14,1 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Thessaloniki

Flyv til Thessaloniki (SKG-Makedonien), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 11,6 km fra byens centrum.

Rejser du med tog, så tag til Thessaloniki Togstation, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Thessaloniki, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 291 ferieboliger nær Thessaloniki. Fra 38 Feriehuse til 9 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Thessaloniki på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Thessaloniki?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Thessaloniki. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Thessaloniki Forum Romanum: 283 feriehuse
  • Museum for Makedoniens Kamp: 289 feriehuse
  • Thessaloniki Togstation: 283 feriehuse
  • Kaftanzoglio Stadion: 285 feriehuse
  • Thessaloniki Internationale Udstillingscenter: 290 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Thessaloniki, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Thessaloniki?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 38 Feriehuse i Thessaloniki. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Thessaloniki finder du:

  • Villaer: 9 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 215 ferieboliger
  • Bungalower: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Thessaloniki?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Thessaloniki. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.