Destinationsguide

Besøg den landlige by Villanueva de Tapia

De landlige omgivelser og haverne udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Villanueva de Tapia. Denne afslappede og imødekommende by lokker besøgende til med sine restauranter og sine muligheder for at tage på udflugter. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Villanueva de Tapia

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Villanueva de Tapia. Her er nogle af områdets mest fascinerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Valdearenas Beach (8,6 km)
 • Den røde park (28,3 km)
 • Torcal de Antequera (30,6 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Villanueva de Tapia

Den nærmeste lufthavn ligger i Granada (GRX-Federico Garcia Lorca), 49,7 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Villanueva de Tapia, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 206 ferieboliger nær Villanueva de Tapia. Fra 54 Feriehuse til 23 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Villanueva de Tapia.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Villanueva de Tapia?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Villanueva de Tapia. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Mora-fontænen: 592 feriehuse
 • El Romeral: 660 feriehuse
 • Parroquia de Santiago Apóstol: 461 feriehuse
 • Colegiata de Santa María la Mayor: 671 feriehuse
 • Museo de la Miel: 3.802 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Villanueva de Tapia, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Villanueva de Tapia?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 54 Feriehuse i Villanueva de Tapia. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Villanueva de Tapia finder du:

 • Ferielejligheder: 23 ferieboliger
 • Villaer: 53 ferieboliger
 • Træhytter: 44 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Villanueva de Tapia?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 165 ferieboliger med pool i Villanueva de Tapia. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.