Destinationsguide

Rejs til uforstyrrede Springfield

Områdets underholdning og historiske seværdigheder er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Springfield. Denne afslappede by, der er kendt for sine golfmuligheder, sine indkøbsmuligheder og sine restauranter, vil bestemt ikke skuffe. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Springfield

Flyv til New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleans International), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 56,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du også flyve til Baton Rouge, LA (BTR-Baton Rouge Metropolitan), som ligger 59,5 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Springfield, LA, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 20 ferieboliger nær Springfield. Fra 9 Feriehuse til 3 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Springfield på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Springfield?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Springfield. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Tanger Outlets: 49 feriehuse
  • Greystone Country Club: 91 feriehuse
  • Hammond Station: 27 feriehuse
  • Pelican Point Golf Club: 26 feriehuse
  • Southeastern Louisiana University: 26 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Springfield, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Springfield?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 9 Feriehuse i Springfield. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Springfield finder du:

  • Ferielejligheder: 3 ferieboliger
  • Træhytter: 3 ferieboliger
  • Sommerhuse: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Springfield?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 5 ferieboliger med pool i Springfield. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.