Destinationsguide

Besøg den imødekommende by Alsfeld

Områdets historiske seværdigheder og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Alsfeld. Denne vandrevenlige og imødekommende by lokker besøgende til med sine haver og sine restauranter. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Alsfeld

Vil du finde attraktioner på ferien? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Alsfeld til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Alsfeld Eventyrhus (2,6 km)
  • Oberaula Golfclub (14,3 km)
Transport

Kom omkring i Alsfeld

Foretrækker du at tage toget, så tag til Alsfeld Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Alsfeld, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 112 ferieboliger nær Alsfeld. Fra 97 Feriehuse til 15 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Alsfeld på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Alsfeld?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Alsfeld. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Alsfeld Eventyrhus: 222 feriehuse
  • Alsfeld Egnsmuseum: 222 feriehuse
  • Alsfeld Rådhus: 222 feriehuse
  • Alsfeld (Oberhess) Station: 222 feriehuse
  • Kurpark: 266 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Alsfeld, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Alsfeld?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 97 Feriehuse i Alsfeld. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Alsfeld finder du:

  • Ferielejligheder: 15 ferieboliger
  • Studios: 15 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Alsfeld?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 8 ferieboliger med pool i Alsfeld. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.