Hvor skal jeg overnatte nær Zell am See, AT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.610 ferieboliger nær Zell am See. Fra 1.170 ferielejligheder til 299 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Zell am See.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Zell am See?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Zell am See. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Schmittenhöhe Seilbahn: 2.200 feriehuse
 • Areitbahn: 2.239 feriehuse
 • Glocknerbahn: 2.247 feriehuse
 • Zell am See Station: 2.226 feriehuse
 • Zeller See Strand: 2.127 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Zell am See, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Zell am See?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.170 ferielejligheder i Zell am See. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Zell am See finder du:

 • Bungalower: 299 ferieboliger
 • Chateauer: 8 ferieboliger
 • Træhytter: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Zell am See?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 201 ferieboliger med anbefales til familier i Zell am See. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i ferielejlighed i Zell am See

  Skal du og din familie på skiferie i år? Så bør I overveje et besøg i en lejlighed i Zell am See. Området ligger i Østrig ved søen Zeller See i alperne i den centrale del af Østrig og består af tre området: Kitzsteinhorn, Maiskogel og Schmittenhöhe. Disse områder kaldes tilsammen for Europa Sports Region. Dette er den ideelle skisportsdestionation, hvor der er udfordringer for både store og små - og så er der en helt særlig stemning på stedet, der gør det til den oplagte skisportsdestination for alle slags familier.

  Skiferie i Zell am See

  På en skiferie i en apartment i Zell am See behøver du ikke bekymre dig om vejret. Sneen i området er hvid og ren, og så er der snesikkert hele sæsonen. Dette skyldes gletcheren Kitzteinhorn og det faktum, at 70 % af skisportstedet ligger i over 1400 meters højde. En del af området ligger dog ret lavt, og her sikres sneen af et topmoderne sneanlæg. Derudover er der i Zell am See skisportsmuligheder for enhver - både for de, der er grønne i faget, men også for vovehalsene.

  Du kan fx opleve gletsjerløb omkring Kitzteinhorn eller tage en tur ned af en sort pist. Der er 138 pistekilometer i området i kategorierne lige fra grøn til sort. Helt præcist er 58 kilometer bestående af blå pister, 49 kilometer røde pister, og til de modige er der hele 31 kilometer sorte pister. Til at transportere dig og din familie fra pist til pist er der 58 lifte organiseret i et velfungerende system, så I kan få så meget ud af jeres skiferie i en lejlighed i Zell am See som muligt.

  Som nævnt er Zell am Zee delt op i tre skisportsområder med hvert deres bjerg. Af disse tre er Schmittenhöhe det mest kendte. Dette område byder på en afbalanceret blanding af lette og middelsvære pister, der løber fra toppen, gennem skoven og ender i byen. Toppen af dette bjerg ligger i næsten 2.000 meters højde, hvilket er under trægrænsen - derfor spiller vejret her ikke en ret stor rolle for din skioplevelse. Storm, tåge og snevejr sætter træerne nemlig en stopper for.

  Hvis du er en af de modige, der gerne kaster dig ud på en sort pist, skal du blive i Schmittenhöhe-området. Her finder du de fleste pister i denne dramatiske kategori, og så er det i øvrigt også her, du finder pukkelpister, en styrtløbspiste og fremragende off-piste muligheder. Schmittenhöhe er uden tvivl det mest populære bjerg i området, men er du afsted med din familie, må du ikke snyde dig selv og dem for et par dage på Maiskogel, som er et bjerg, hvor hele familien kan stå på ski. Her finder I et effektivt liftsystem og nogle rigtig fine lifter - særligt på den højestliggende del af bjerget. For de i familien, der ikke er til fart og vind i håret, byder Zell am See også på nogle smukke langrendsruter placeret nær Zeller See. Og hvis du slet ikke er til ski, har Zell am See også pister, der kun er for snowboardere - og så kommer der 30.000 kvadratmeter snowpark fordelt på fem parker oveni.

  Seværdigheder tæt på din ferielejlighed i Zell am See

  Højdepunktet på en ferie i en chalet i Zell am See må være Kitzsteinhorn-gletsjeren i Kaprun. De fleste, der besøger om området, aflægger da også denne seværdighed et visit. Turen dertil med skibus tager ca. 30 minutter, som oven i købet er gratis, hvis du har liftkort. På toppen af denne gletsjer bliver du mødt af et enestående syn fra panoramaterassen - her er nemlig udsigt ud over Grossglockner, som er Østrigs højeste bjerg og måler hele 3.797 meter. Fra toppen er der masser af nedfartspiste i alle farvekategorier.

  Afterski på din skiferie i Zell am See

  Zell am See er ikke en typisk østrigsk bjerglandsby. Byen har en gammel og hyggelig bydel, som er bilfri, og her er der masser af charme og liv, som du og din familie kan opleve efter en dag på pistene. Her finder I både små forretningsgader og naturligvis et stort udvalg af barer og diskoteker, restauranter og caféer. Oplev bl.a. den typiske østrigske bar, Sportsüberl, der ligger i Hotel Lebzelter. Stedet blev bygget i 1700-tallet og er kendt for sin varme Jägerte, som nok skal varme dig op efter en kold dag på ski.

  På toppen af Schmittenhöhe-bjerget ligger en anden afterskiklassikker, som du ikke må gå glip af på dit besøg i en lejlighed i Zell am See. Stedet hedder Schnapps Hans, og du finder ikke et sted med mere ægte afterskistemning end her. Stedet har selvfølgelig en fundament af træ og består af flere etager - og så kan du sidde udendørs i den lune alpesol og nyde en kold øl eller en lækker varm kop kakao som afslutning på en perfekt dag.

  Selvom Zell am See ikke er en af Alpernes mest kendte afterski-byer, er byen stadig et godt bud på en skidestination, hvis du skal på skiferie med gutterne, og I vægter gode afterskisteder højt. Stemningen i området er god, og i det sene nattetimer bliver der danset på baren. Du skal dog være opmærksom på, at byens afterskibarer ligger på bjerget, og du skal derfor stå på ski ned. Derfor anbefales det også, at du tager skiene af og vandrer ned, hvis du har drukket lidt mere end et par øl eller syv - medmindre du er født med skiene på.

  Kulinariske oplevelser under din ferie i Zell am See

  Selvom du er på skiferie i en lejlighed i Zell am See, og dit primære formål med din ferie er at suse ned af de mange piste, må du ikke snyde dig selv for de østrigske specialiteter. Dette er med til at gøre din ferie til noget helt særligt. Prøv fx den østrigske klassiker, "germknödel", som er en stor dejklump med indbagte svesker og vaniljesovs på toppen - og så er det ikke engang nødvendigvis en dessert. Du må heller ikke gå glip af "tyrolergrostel mitt spiegel egg", som er, ja du gættede rigtigt, biksemad med spejlæg - en sand klassiker.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Zell am See

  Håber du på at finde ting at se i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, hvad Zell am See har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Freizeitzentrum Zell am See (0,3 km)
  • Schmittenhöhe Skiresort (1,2 km)
  • Schmittenhöhe Seilbahn (1,9 km)
  • Areitbahn (2,7 km)
  • Golfclub Zell am See-Kaprun (3,8 km)
  • Panoramabahn Schaufelberg (6,1 km)

  Vejret i Zell am See

  I Zell am See er der rig mulighed for skiløb. Er du vild med vintersport, kan du overveje at rejse i januar, november, december eller februar, hvor der er ca. 8.93 cm. sne og -3°C.

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Zell am See

  Zell am See, som er kendt for sine søer og sine imponerende bjerge, er et populært rejsemål. Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Zell am See et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Zeller See Strand (0,4 km)
  • Zeller See (0,8 km)
  • Sigmund-Thun Klamm (8,4 km)
  • Ritzensee (11,4 km)
  • Kaprun Hochgebirgsstauseen (13,1 km)
  • Kitzlochklamm (14,1 km)