Destinationsguide

Lad dig lokke af hyggelige Luxeuil-les-Bains

Haverne og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Luxeuil-les-Bains. Rejsende, der besøger denne imødekommende by, roser den for sine kasinoer, sine spamuligheder og sine barer. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Luxeuil-les-Bains

Rejser du med tog, så tag til Luxeuil-les-Bains Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Luxeuil-les-Bains, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 46 ferieboliger nær Luxeuil-les-Bains. Fra 19 Feriehuse til 8 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Luxeuil-les-Bains.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Luxeuil-les-Bains?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Luxeuil-les-Bains. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Luxeuil-les-Bains Station: 195 feriehuse
  • Vesoul Creveney-Saulx Station: 56 feriehuse
  • Lure Station: 147 feriehuse
  • Éloyes Station: 1.658 feriehuse
  • Vesoul Station: 49 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Luxeuil-les-Bains, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Luxeuil-les-Bains?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 19 Feriehuse i Luxeuil-les-Bains. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Luxeuil-les-Bains finder du:

  • Ferielejligheder: 8 ferieboliger
  • Træhytter: 6 ferieboliger
  • Sommerhuse: 6 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Luxeuil-les-Bains?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Luxeuil-les-Bains. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.