Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse søbredden i Priego de Córdoba udgør

Områdets historiske seværdigheder og monumenter er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Priego de Córdoba. Byen, der er berømt for sine muligheder for bjergklatring, sine muligheder for at tage på rideture og sine vandreruter, byder alle besøgende velkommen. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Priego de Córdoba

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Priego de Córdoba et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Sierras Subbeticas Naturpark (12,4 km)
 • Valdearenas Beach (22,3 km)
 • Den røde park (26,7 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Priego de Córdoba

Flyv til Granada (GRX-Federico Garcia Lorca), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 45,8 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Priego de Córdoba, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 371 ferieboliger nær Priego de Córdoba. Fra 94 Sommerhuse til 126 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Priego de Córdoba.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Priego de Córdoba?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Priego de Córdoba. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Casa Museo Niceto Alcalá: 408 feriehuse
 • San Francisco-kirken: 405 feriehuse
 • Den mykologiske trøffelhave: 362 feriehuse
 • Carnicerías Reales: 400 feriehuse
 • Priego de Cordoba-slottet: 413 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Priego de Córdoba, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Sommerhuse i Priego de Córdoba?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 94 Sommerhuse i Priego de Córdoba. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Priego de Córdoba finder du:

 • Feriehuse: 126 ferieboliger
 • Bungalower: 94 ferieboliger
 • Villaer: 70 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Priego de Córdoba?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 309 ferieboliger med pool i Priego de Córdoba. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.