Destinationsguide

Lad dig lokke af historiske Belfort

Tag en ferie til Belfort, og nyd områdets monumenter, museer og historiske seværdigheder. Denne vandrevenlige og imødekommende by lokker besøgende til med sine indkøbsmuligheder og sine restauranter. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Belfort

Vil du finde attraktioner i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Belfort har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Le Ballon d'Alsace-skiområdet (18,9 km)
  • Saint Maurice sur Moselle-skisportsstedet (24,4 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Belfort

Den nærmeste lufthavn ligger i Mulhouse (MLH-EuroAirport), 50,3 km fra bymidten. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet overveje at flyve til Basel (BSL-EuroAirport), som ligger 50,3 km væk.

Foretrækker du at rejse med tog, kan du tage til Belfort Station eller Belfort Trois-Chênes Station, hvorfra du kan udforske byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Belfort, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 39 ferieboliger nær Belfort. Fra 12 Feriehuse til 16 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Belfort på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Belfort?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Belfort. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Belfort Trois-Chênes Station: 284 feriehuse
  • Belfort-katedralen: 256 feriehuse
  • Belfort-løven: 251 feriehuse
  • Belfort Station: 237 feriehuse
  • Belfort-citadellet: 251 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Belfort, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Belfort?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 12 Feriehuse i Belfort. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Belfort finder du:

  • Ferielejligheder: 16 ferieboliger
  • Sommerhuse: 7 ferieboliger
  • Træhytter: 7 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Belfort?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 4 ferieboliger med pool i Belfort. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.