Hvor skal jeg overnatte nær La Manga Club Resort, Cartagena?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 226 ferieboliger nær La Manga Club Resort. Fra 125 Villaer til 85 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær La Manga Club Resort.

Kan jeg leje Villaer nær La Manga Club Resort?

Ja, selvfølgelig. HomeAway har 125 Villaer nær La Manga Club Resort. Blandt andre populære typer af ferieboliger nær La Manga Club Resort finder du:

 • Ferielejligheder: 85 ferieboliger
 • Studios: 84 ferieboliger
 • Feriehuse: 13 ferieboliger

Men du kan også nyde et dejligt ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre forskellige typer.

Kan jeg finde en feriebolig med pool nær La Manga Club Resort?

Ja, du kan vælge din foretrukne ferielejlighed med pool blandt vores 200 ferielejligheder med pool nær La Manga Club Resort. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder.

  Kan jeg booke en feriebolig online nær La Manga Club Resort?

  Ja, HomeAway tilbyder et udvalg af 224 ferieboliger nær La Manga Club Resort, der kan bookes online, hvoraf 121 kan bookes med øjeblikkelig bekræftelse. Så vent ikke alt for længe – søg blandt HomeAways ferieboliger via søgefeltet, så du er klar til din næste rejse nær La Manga Club Resort!

   Ferie i La Manga Club, Spanien


   La Manga Club er meget mere end et feriecenter; det er et af verdens bedste ferieresorts med et stort udbud af sports- og fritidsaktiviteter og et højt serviceniveau. La Manga Club ligger ved den spanske Middelhavskyst i det sydøstlige Spanien, ved Costa Dorada nær Murcia. Ferieboligerne og faciliteterne er i topklasse, da La Manga Club er opført i en meget luksuriøs standard. La Manga Club blev grundlagt i 1972 og består at et antal forskellige "landsbyer" med hver deres egne karakteristika og særpræg.

   Feriesteder i La Manga, Spanien

   Bellaluz er ideel til en familieferie i La Manga Club. Bellaluz er en selvstændig landsby indenfor La Manga Club, med boutiquer, restauranter, barer og klubbens største swimmingpool. En feriebolig i Bellaluz er indenfor 10 min. gå-afstand til tenniscentret, golfbanen og strandene.

   El Rancho ligger lidt længere ude, ved foden af de fyrretræsklædte bakker nedenfor Murcias bjerge. La Manga ferievillaerne her er i luksusklassen med masser af privatliv og i regelen med egen pool. Los Molinos og Los Olivos er også landsbyer i La Manga Club, med udemærkede faciliteter og ikke langt fra ferieresortets centrum.

   Ferieaktiviteter under en ferie i La Manga, Spanien

   I La Manga Club finder du alle tænkelige sportsfaciliteter: golf, tennis, La Manga spa, swimmingpools, fitnesscentre, squashbaner, cricket og fodboldbaner, pitch and put golfbaner, crazy golf, mountainbikestier, heste, en gokartbane, strande med et stort udbud af vandsport, barer, restauranter og vandrestier!

   Er du til aktiv ferie eller sportsferie har du kort sagt alle muligheder under en ferie i en feriebolig i La Manga i Spanien. La Manga er i særdeleshed også kendt for sine tre golfbaner i verdensklasse samt for sine tennisfaciliteter, især undervisningen og coachingen. Det kan dog også sagtens lade sig gøre at holde en helt afslappet ferie i La Manga Club, enten ved poolen, i La Manga Spa, ved stranden eller i den smukke natur, der omgiver ferielejlighederne og feriehusene i La Manga.

   La Manga har et stort udvalg af restauranter, barer og klubber samt mange faciliteter på Hyatt Regency La Manga.

   Vejret i La Manga, Spanien

   Klimaet i Murcia-området gør at La Manga Club er en rejse værd året rundt. Om sommeren ligger temperaturen omkring 30°C og om vinteren omkring milde 15°C, selv i de koldeste måneder. La Manga har åbent året rundt så de mange faciliteter kan benyttes.

   Rejser til La Manga, Spanien

   Det er nemmest at finde billige flybilletter til Alicante lufthavn (ALC), der ligger 1 times kørsel fra La Manga Club, men man kan også prøve at checke billetter til lufthavnen i Murcia (MJV), der kun ligger 20 min. kørsel fra La Manga Club. Sammenlign priser og find gode tilbud på billige flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.