Destinationsguide

Nyd naturen i Randers

Kom og oplev Randers, som blandt andet byder på kultur, festivaler og museer. Byen tiltrækker mange besøgende med sin flodbred, sit dyreliv og sine parker. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Randers

Håber du på at finde oplevelser under dit ophold? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Randers til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Randers Regnskov (0,4 km)
  • Djurs Sommerland (31,8 km)
  • Skandinavisk Dyrepark (40,1 km)
Transport

Transport til og i Randers

Den nærmeste lufthavn ligger i Århus (AAR), 40,1 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som ligger 58,8 km væk.

Planlægger du at rejse med tog, kan du tage til Randers Busterminal eller Randers Station, hvorfra du kan udforske byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Randers?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 125 ferieboliger nær Randers. Fra 116 Feriehuse til 8 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Randers på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Randers?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Randers. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Randers Golfklub: 182 feriehuse
  • Randers Regnskov: 269 feriehuse
  • Randers Busterminal: 278 feriehuse
  • Museum for Dansk Kunst: 279 feriehuse
  • AutoC Park Randers: 191 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Randers, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Randers?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 116 Feriehuse i Randers. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Randers finder du:

  • Ferielejligheder: 8 ferieboliger
  • Studios: 8 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Randers?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 12 ferieboliger med pool i Randers. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.