AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Besøg den trendige by Roquebrune-Cap-Martin

Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Roquebrune-Cap-Martin. Denne trendy by, der er kendt for sine havomgivelser, sine muligheder for at tage på udflugter og sin sportsscene, vil bestemt ikke skuffe. Casino Monte Carlo og Monaco Havn er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Roquebrune-Cap-Martin

Leder du efter attraktioner i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Roquebrune-Cap-Martin har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Monte Carlo Formel 1-bane (3,8 km)
 • Monte Carlo Golfklub (3,8 km)
 • Monaco Heliport (5,1 km)
Vejret

Vejret i Roquebrune-Cap-Martin

Har du planer om en ferie med godt vejr, så er august, juli, september og juni årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 26°C.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Roquebrune-Cap-Martin

Roquebrune-Cap-Martin er kendt for sin kyststrækning og sine strande. Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Roquebrune-Cap-Martin et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Eksotisk Have (4,9 km)
 • Parc du Château (16,2 km)
 • Japansk have (3,1 km)
 • Saint-Martin Have (4,4 km)
 • Fontana Rosa (5,3 km)
 • Hanbury Botaniske Have (8 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Roquebrune-Cap-Martin

Den nærmeste lufthavn ligger i Nice (NCE-Côte d'Azur), 22,4 km fra bymidten.

Foretrækker du at rejse med tog er Roquebrune-Cap-Martin Station, Monte-Carlo Country-Club Station og Carnolès Station hovedstationerne i området.

Hvor skal jeg overnatte nær Roquebrune-Cap-Martin, FR?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 3.111 ferieboliger nær Roquebrune-Cap-Martin. Fra 2.440 Ferielejligheder til 231 Feriehuse – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Roquebrune-Cap-Martin.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Roquebrune-Cap-Martin?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 2.440 Ferielejligheder i Roquebrune-Cap-Martin. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Roquebrune-Cap-Martin finder du:

 • Feriehuse: 231 ferieboliger
 • Villaer: 195 ferieboliger
 • Sommerhuse: 18 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Roquebrune-Cap-Martin?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 578 ferieboliger med pool i Roquebrune-Cap-Martin. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.