Find det bedste sted i Berck-sur-Mer

Hvor skal jeg overnatte nær Berck-sur-Mer, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 891 ferieboliger nær Berck-sur-Mer. Fra 444 ferielejligheder til 349 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Berck-sur-Mer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Berck-sur-Mer?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Berck-sur-Mer. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Valloires Abbedi: 1.406 feriehuse
 • Dannes-Camiers Station: 1.446 feriehuse
 • Étaples Le Touquet Station: 1.414 feriehuse
 • Rue Station: 1.399 feriehuse
 • Neufchâtel-Hardelot Plage Station: 1.407 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Berck-sur-Mer, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Berck-sur-Mer?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 444 ferielejligheder i Berck-sur-Mer. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Berck-sur-Mer finder du:

 • Bungalower: 349 ferieboliger
 • Mobilehomes: 13 ferieboliger
 • Bondegårde: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Berck-sur-Mer?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 41 ferieboliger med sauna i Berck-sur-Mer. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Kysten i Berck-sur-Mer er klar til at blive udforsket

  Havet, strandene og haverne danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Berck-sur-Mer. Denne vandrevenlige og familievenlige by er anerkendt for sine spamuligheder, sine kaffebarer and sine barer. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Berck-sur-Mer

  Er det første gang, du er i Berck-sur-Mer, og leder du efter steder at se? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Parc Bagatelle og Aqualud. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Berck Strand og Le Touquet Strand eller grønne områder som Marquenterre Park og Baie del Somme. Hvorfor ikke også opleve mere af området med besøg til Belle Dune Golfklub, Le Touquet Golfklub eller Nampont St Martin-golfklub?