Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Hambye

Opdag Hambyes unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Hambye

Vil du finde ting at lave på ferien? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Hambye til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Champrépus' zoologiske have (13,5 km)
  • Coutainville Golfklub (27,5 km)
  • Le Roc des Harmonies Akvarium (28,6 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Hambye

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Hambye et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Coutances Botanisk Have (17,7 km)
  • Saint-Martin de Bréhal Strand (23,3 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Hambye, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 207 ferieboliger nær Hambye. Fra 112 Feriehuse til 41 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hambye på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Hambye?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 112 Feriehuse i Hambye. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hambye finder du:

  • Bungalower: 41 ferieboliger
  • Træhytter: 41 ferieboliger
  • Sommerhuse: 41 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Studios og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Hambye?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 36 ferieboliger med pool i Hambye. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.