Find det bedste sted i Tribanj

Hvor skal jeg overnatte nær Tribanj, HR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 3.378 ferieboliger nær Tribanj. Fra 2.721 ferielejligheder til 600 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Tribanj.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Tribanj?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Tribanj. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Pag By Strand: 5.936 feriehuse
 • Den gamle kroatiske båd Condura Croatica: 8.692 feriehuse
 • Landporten: 9.702 feriehuse
 • Stone Bridge: 8.679 feriehuse
 • City Galleria: 9.801 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Tribanj, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Tribanj?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 2.721 ferielejligheder i Tribanj. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Tribanj finder du:

 • Bungalower: 600 ferieboliger
 • Chateauer: 15 ferieboliger
 • Mobilehomes: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Tribanj?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 53 ferieboliger med sauna i Tribanj. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i Tribanj

  Naturparkerne og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Tribanj. Denne by har noget for enhver. Overvej en feriebolig, hvis du leder efter et sted med lidt mere plads. Mange ferieboliger tilbyder både et fuldt udstyret køkken samt vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Tribanj

  Er det første gang, du er i Tribanj, og leder du efter steder at se? Nyd udendørslivet og besøg skønne grønne områder som for eksempel Paklenica Nationalpark. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Kresimir Cosic-hallen. Mens du er i området kan du besøge Marasovici Ethno-huset, Skt. Peter Kirke og Ninska Laguna-stranden. Hvorfor ikke også opleve mere af området med besøg til Nin Strand, Romersk tempel eller Det Hellige Kors Kirke?