AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Ripenda Kras

Opdag Ripenda Krass unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Ripenda Kras

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Ripenda Kras. Her er nogle få af områdets mest utrolige attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Rabac Strand (2,4 km)
  • Girandella Strand (3,1 km)
  • Beli Strand (16,3 km)
  • Medveja Strand (21,1 km)
  • Učka-naturpark (22,1 km)
  • Cres-øen (30,1 km)
Transport

Kom omkring i Ripenda Kras

Flyv til Pula (PUY), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 28,8 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Rijeka (RJK), som ligger 35,7 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Ripenda Kras, HR?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 2.931 ferieboliger nær Ripenda Kras. Fra 973 Feriehuse til 1.420 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ripenda Kras.

Kan jeg leje Feriehuse i Ripenda Kras?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 973 Feriehuse i Ripenda Kras. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ripenda Kras finder du:

  • Ferielejligheder: 1.420 ferieboliger
  • Villaer: 521 ferieboliger
  • Træhytter: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Ripenda Kras?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 1.575 ferieboliger med pool i Ripenda Kras. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.