Hvor skal jeg overnatte nær Valencia, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 21.704 ferieboliger nær Valencia. Fra 10.403 Ferielejligheder til 10.165 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Valencia.

Hvilke destinationer er de mest populære i Valencia?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Valencia. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Alicante: 2.150 ferieboliger
 • Torrevieja: 3.280 ferieboliger
 • Orihuela: 3.701 ferieboliger
 • Calpe: 8.189 ferieboliger
 • Moraira: 2.079 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Valencia! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Valencia?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Valencia, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Alicante: 2.150 feriehuse
 • Torrevieja: 3.280 feriehuse
 • Orihuela: 3.701 feriehuse
 • Calpe: 8.189 feriehuse
 • El Campello: 1.827 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Valencia?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Valencia finder du:

 • Alicante (ALC-Alicante Intl.): 2.566 ferieboliger
 • Castellon de la Plana (CDT): 445 ferieboliger
 • Valencia (VLC): 1.568 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Valencia?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Valencia. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Rojales AquaPark: 3.997 ferielejligheder
 • La Zenia Strand: 4.499 ferielejligheder
 • Las Colinas Golf & Country Club: 4.615 ferielejligheder
 • Las Ramblas Golf Club: 4.567 ferielejligheder
 • Cabo Roig Strand: 4.614 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Valencia, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie ved Costa del Azahar

Costa del Azahar, “appelsinblomstens kyst" hedder kyststrækningen i Valencia- og Castellon-provinserne. Valencia i Spanien er ikke blot en naturskøn provins med bjerge og strande, men også fyldt med historiske og arkitektoniske seværdigheder. Valencia er også kendt for sit gode køkken, heriblandt specielt paella.

Ferie i en ferielejlighed eller et feriehus i Valencia-provinsen er den rigtige måde virkelig at opleve livsstilen og pulsen her. Det er populært at holde ferie i en feriebolig i Valencia-området og der findes et stort udvalg af dejlige ferievillaer.

Castellon – Castellon-provinsen ligger nord for Valencia. Castellon er et område med store kontraster med bjerg- og naturområder samt appelsin- og citrusplantager og olivenlunde, mens kysten er strålende hvid.

Aktiv ferie og seværdigheder ved Costa del Azahar, Spanien

Costa del Azahar er det rigtige rejsemål, hvis man gerne vil tilbringe sin ferie et stille og roligt sted, der ikke et præget af masseturisme. Lange sandstrande, afbrudt af klippeformationer og ensomme bugter præger denne kyststrækning.

Valencia er den trediestørste by i Spanien og med en strand midt i byen, dykning, cykelture og golf som sportslige aktiviteter og et pulserende natteliv og mange fiestaer, blandt andet for fejre en af Spaniens nationalhelte, El Cid, er Valencia virkeligt et spændende feriemål.. Byen er fyldt med historiske seværdigheder, hvoraf de fleste stammer fra perioden efter 1238, hvor Jaime I tilbageerobrede byen fra maurerne, heriblandt katedralen og Basilica de la Virgen de los Desamparados.

Valencias restauranter er kendt verden over, for her blev den spanske "nationalret" paella opfundet. Der er altid masser at foretage sig i Valencia-provinsen, såsom vandreture, shopping i selve Valencia, nyde solen og spille golf på en af de mange golfbaner i området.

Vejret på Costa del Azahar

Klimaet på Costa del Azahar, Valencia, er typisk mildt om vinteren og varmt om sommeren, hvor temperaturerne kommer op mellem 25 ºC og 35ºC. Om vinteren ligger temperaturerne i regelen mellem 10-15ºC og der falder ikke megen regn.

Flybilletter til Valencia og Costa de Azahar, Spanien

Der er regelmæssige afgange til lufthavnen i Valencia (VLC) fra Danmark, bl.a. med Air France der tilbyder billige flybilletter.

Udforsk destinationer i området omkring Valencia

Alicante
2.150 ferieboliger
Torrevieja
3.280 ferieboliger
Orihuela
3.701 ferieboliger
Calpe
8.189 ferieboliger
El Campello
1.827 ferieboliger
Javea
9.517 ferieboliger
Santa Pola
1.716 ferieboliger
Rojales
3.196 ferieboliger
Quesada
3.024 ferieboliger
Altea
6.727 ferieboliger
San Fulgencio
1.780 ferieboliger
Denia
10.094 ferieboliger
Elche
5.018 ferieboliger
Gran Alacant
1.051 ferieboliger
Benissa
10.963 ferieboliger
Villamartín
2.989 ferieboliger
Punta Prima
3.052 ferieboliger
Mil Palmeras
2.604 ferieboliger
La Mata
3.000 ferieboliger
Playa Flamenca
2.937 ferieboliger