Destinationsguide

Stranden i Eagles Mere er klar til at blive udforsket

Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Eagles Mere. Denne romantiske og imødekommende by begejstrer især rejsende med sine restauranter, sine vandreruter og sine indkøbsmuligheder. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Eagles Mere

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde omgivelserne, er Eagles Mere et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Bob Kosts Pond (20,4 km)
  • Ricketts Glen State Park (27,3 km)
Transport

Kom omkring i Eagles Mere

Den nærmeste lufthavn ligger i Williamsport, PA (IPT-Williamsport Regional), 33,5 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Eagles Mere, PA, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 76 ferieboliger nær Eagles Mere. Fra 59 Sommerhuse til 59 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Eagles Mere.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Eagles Mere?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Eagles Mere. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Eagles Mere Museum: 90 feriehuse
  • Eagles Mere Historic Village: 91 feriehuse
  • Ricketts Glen State Park: 114 feriehuse
  • Laddsburg Mountain Winery: 84 feriehuse
  • St. Basil's Church: 92 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Eagles Mere, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Sommerhuse i Eagles Mere?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 59 Sommerhuse i Eagles Mere. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Eagles Mere finder du:

  • Træhytter: 59 ferieboliger
  • Bungalower: 59 ferieboliger
  • Feriehuse: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Eagles Mere?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Eagles Mere. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.