Hvor skal jeg overnatte nær De Zilk, NL?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 438 ferieboliger nær De Zilk. Fra 237 bungalower til 150 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær De Zilk på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til De Zilk?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i De Zilk. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Keukenhof-haverne: 1.815 feriehuse
 • Keukenhof-slottet: 1.738 feriehuse
 • Sloterpark og Sloterplas: 1.972 feriehuse
 • Center Parcs Zandvoort aan Zee: 1.810 feriehuse
 • Det arkæologiske museum: 2.013 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i De Zilk, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i De Zilk?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 237 bungalower i De Zilk. Blandt andre populære typer af ferieboliger i De Zilk finder du:

 • Ferielejligheder: 150 ferieboliger
 • Træhytter: 7 ferieboliger
 • Husbåde: 6 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder både og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i De Zilk?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 9 ferieboliger med sauna i De Zilk. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Vælg en feriebolig til dit ophold i De Zilk

  Opdag De Zilks unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Populære seværdigheder i området inkluderer Nes, Wet 'n Wild og Concertgebouw. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring De Zilk

  Er det første gang, du er i De Zilk, og leder du efter steder at se? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Wet 'n Wild og Artis. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Nes og Leidseplein eller tilbringe en interessant eftermiddag i Concertgebouw eller Stedelijk Museum. Nyd udendørslivet og besøg skønne grønne områder som for eksempel Hortus Botanicus. Du kan for eksempel tage en shoppingtur til Blomstermarked. Besøg Van Gogh Museum, Rijksmuseum og Heineken Experience, hvis du vil udforsk nogle af regionens mest populære seværdigheder under dit ophold. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Anne Franks Hus, Begijnhof eller Amsterdam Museum under dit ophold.