Destinationsguide

Rejs til imødekommende Agia Triada

Havet og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Agia Triada. Denne by, der er beundret for sine restauranter, sine barer og sine indkøbsmuligheder, er både imødekommende og afslappede. Thessaloniki Koncertsal og Museum for Byzantinsk Kultur er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Agia Triada

Leder du efter attraktioner i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Agia Triada til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Waterland (11,6 km)
  • Insectopia (19,7 km)
Vejret

Vejret i Agia Triada

Har du planer om en ferie med godt vejr, så er juli, august, juni og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 31°C.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Agia Triada

Flyv til Thessaloniki (SKG-Makedonien), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 8,4 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Agia Triada, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 96 ferieboliger nær Agia Triada. Fra 19 Feriehuse til 56 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Agia Triada.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Agia Triada?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Agia Triada. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Thessaloniki Forum Romanum: 304 feriehuse
  • Thessaloniki, Grækenland: 342 feriehuse
  • Museum for Makedoniens Kamp: 301 feriehuse
  • Thessaloniki Togstation: 301 feriehuse
  • Kaftanzoglio Stadion: 303 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Agia Triada, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Agia Triada?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 19 Feriehuse i Agia Triada. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Agia Triada finder du:

  • Ferielejligheder: 56 ferieboliger
  • Villaer: 8 ferieboliger
  • Træhytter: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Agia Triada?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 11 ferieboliger med pool i Agia Triada. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.