AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Den historiske by Lassay-les-Châteaux venter kun på dig

Nyd blandt andet historiske seværdigheder, monumenter og museer, når du lejer en feriebolig i Lassay-les-Châteaux. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Lassay-les-Châteaux

Leder du efter attraktioner i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Lassay-les-Châteaux til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • La Ferme du Cheval de Trait (9,6 km)
  • Bagnoles de L'Orne en Normandie golfklub (14,2 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Lassay-les-Châteaux, FR?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 98 ferieboliger nær Lassay-les-Châteaux. Fra 44 Feriehuse til 13 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Lassay-les-Châteaux.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Lassay-les-Châteaux?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Lassay-les-Châteaux. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Voutré Station: 109 feriehuse
  • Herce-pladsen: 156 feriehuse
  • Notre Dame de Mayenne: 159 feriehuse
  • Brandmandsmuseet: 192 feriehuse
  • Flers Station: 254 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Lassay-les-Châteaux, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Lassay-les-Châteaux?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 44 Feriehuse i Lassay-les-Châteaux. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Lassay-les-Châteaux finder du:

  • Ferielejligheder: 13 ferieboliger
  • Træhytter: 24 ferieboliger
  • Sommerhuse: 24 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Lassay-les-Châteaux?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 14 ferieboliger med pool i Lassay-les-Châteaux. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.