Hvor skal jeg overnatte nær Saalbach-Hinterglemm, AT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.474 ferieboliger nær Saalbach-Hinterglemm. Fra 1.102 Ferielejligheder til 224 Bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Saalbach-Hinterglemm.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Saalbach-Hinterglemm?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Saalbach-Hinterglemm. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Saalbach-Hinterglemm Skisportssted: 2.709 feriehuse
 • Kohlmais Skilift: 2.686 feriehuse
 • Westgipfel I Skilift: 2.873 feriehuse
 • Bernkogel Svævebane: 2.708 feriehuse
 • Zwölferkogel I Skilift: 2.892 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Saalbach-Hinterglemm, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Saalbach-Hinterglemm?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.102 Ferielejligheder i Saalbach-Hinterglemm. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Saalbach-Hinterglemm finder du:

 • Bungalower: 224 ferieboliger
 • Chateauer: 6 ferieboliger
 • Bondegårde: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre.

Kan jeg leje ferieboliger bjerge i Saalbach-Hinterglemm?

Ja, HomeAway har 651 ferieboliger bjerge i Saalbach-Hinterglemm. Du har også mange andre muligheder i Saalbach-Hinterglemm, for eksempel:

 • Ferieboliger Golfbane: 342 ferieboliger
 • Ferieboliger Landligt: 182 ferieboliger
 • Ferieboliger Resorter: 127 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Saalbach-Hinterglemm?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 43 ferieboliger med pool i Saalbach-Hinterglemm. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i feriebolig i Saalbach-Hinterglemm

  Saalbach-Hinterglemm består af to idylliske landsbyer i Salzburgerlands bjerge og danner, sammen med den nærliggende by Leogang, et af Østrigs største og bedste skisportssteder, hvor både store og små kan have det sjovt vinteren igennem.

  Byerne ligger kun et par kilometer fra hinanden i en dyb dal, kaldet Glemmtal, midt i bjergene, og de mange hurtige lifter og skønne pister er så godt forbundet, at du kan stå på ski og snowboard hele vejen rundt om dalen, uden at skulle ned til landsbyerne en eneste gang.

  Ydermere er det fra sæsonen 2015/2016 og fremefter blevet muligt at tage direkte med lift fra Saalbach-Hinterglemm og over til skiresortet Fieberbrunn i Tyrol, og sammenlagt har de to skisportssteder mere end 270 kilometer af pister og langrendsruter!

  Saalbach-Hinterglemm er dog ikke kun skøn at tage til om vinteren. I sommerhalvåret venter der dig uforglemmelige naturoplevelser med vandringer i de grønne dale og fantastiske panoramaudsigter fra bjergenes toppe. Det er også på dette tidspunkt, at de hyggelige familieparker og vandland åbner dørene op for besøgende, og du kan tage på eventyr i trætoppene via hængebroer og svæveliner.

  Uanset om du lejer feriehus i Saalbach-Hinterglemm sommer eller vinter, er nattelivet legendarisk, og efter en dag fyldt med aktiviteter kan du altid finde en bar eller et diskotek, hvor drinksene flyver ud fra baren, og der festes til den lyse morgen.

  Familievenlig skiferie i Saalbach-Hinterglemm

  Bor du i ferielejlighed i Saalbach-Hinterglemm i skisæsonen fra december til midten af april, bliver du hver morgen mødt af lækker, ny puddersne på pisterne – helt klar, til at du kan suse afsted. Størstedelen af pisterne bliver nemlig holdt ved lige af snekanoner, så selv det varmeste vejr ikke står i vejen for en dejlig dag i sneen.

  Saalbach-Hinterglemm-området er delt op i syd- og nordvendte pister, hvor de sydvendte ofte er badet i sol, og når mørket er faldet på, er flere af pisterne oplyste, så du kan stå på ski under stjernerne.

  Er du nybegynder, finder du gode begynderbakker rundt om byen Hinterglemm, og har du børn med på turen, kan de være med i skiskolernes børneklub. I klubben bliver børnene passet af dygtige instruktører og lærer at stå på ski igennem en masse sjove aktiviteter og lege, sammen med andre børn på deres egen alder.

  Saalbach er derimod mere for dem, som kan basisteknikkerne, og pisterne her er et miks af både blå, røde og sorte, hvor selv de mest rutinerede bliver udfordret. For de ekstra eventyrlystne gemmer bjergene på mange offpiste-områder, som er i læ af træerne, så du er beskyttet mod vinden, og vil du træne tricks og svære teknikker, kan du prøve områdets populære snepark ”Nightpark”, som er oplyst helt from til kl. 21.30.

  Får du på et tidspunkt lyst til noget andet end ski og snowboard på din ferie i Saalbach-Hinterglemm, kan du lægge udstyret fra dig og i stedet hoppe med på en kælk nedad den sjove toboggan-bane, der er en lang kælkerute, hvor det går i flyvende fart over sneen. Eller hvad med at tage på en guidet vandretur med snesko imellem bjergene?

  Sommeraktiviteter ved din ferielejlighed i Saalbach-Hinterglemm

  Om sommeren bliver hele Glemmtal-dalen badet i grønne farver, og her er flot natur i alle retninger fra din apartment i Saalbach-Hinterglemm. Adskillige af områdets kabelbaner er åbne året rundt og tager dig gerne op på toppen af bjergene, hvor du kan tabe næse og mund over den storslåede udsigt fra mere end 1500 meters højde. På toppen er der ofte charmerende bjerghytter, der byder på et krus øl og et solidt måltid mad, så du kan lade batterierne op, inden turen går videre rundt i landskabet.

  Når du vil fra din feriebolig i Saalbach-Hinterglemm og ud på vandretur, kan du vælge imellem flere vandrestier med forskellige sværhedsgrader og spændende temaer. Følg for eksempel turen rundt om bjerget Zwölferkogel, hvor der undervejs er informationstavler, som fortæller om dalens historie og kultur, eller lær om naturmedicin og urter på ruten ved bjerget Reiterkogel.

  Hvis det skal være mere vildt, kan du også kaste dig ud i ekstremsport, som for eksempel mountainbike-kørsel på de mere end 400 kilometer af cykelruter eller sejlads ned af dalens vilde, brusende flod.

  Er du på familieferie, når du bor villa i Saalbach-Hinterglemm, venter der jer nye sjove ting hver eneste dag. Start gerne med at besøge Familien Park, som har gokart-biler og en sjov legeplads, og fortsæt derefter til parken Lindingalm, hvor i kan fodre dådyr, plaske med vand på vandlegepladsen og svinge fra trætop til trætop med svæveline.

  Slut af med en omgang minigolf, eller leg pirater i badelandet ”Adventure Saalbach”, som har udendørsbiograf, bassiner og skøre vandrutsjebaner – alt sammen i bedste piratstil.

  Aprés ski og festivaler på din ferie i Saalbach-Hinterglemm

  Barerne og diskotekerne ved din ferielejlighed i Saalbach-Hinterglemm er kendt viden om for sit vilde aprés-ski med store rave-fester under åben himmel, internationale DJs og dans på bordene.

  I modsætning til andre skisportssteder bliver festerne dog ikke holdt i selve byerne, men oppe på bjergene, hvor bjergbarerne åbner dørene op om eftermiddagen, og musikken kører til den lyse morgen. Dette gør, at børnefamilier har en dejlig nattero nede i dalen, imens dem, som vil feste, virkelig kan slå sig løs oppe på pisterne.

  Du kan især opleve mange fester og spændende festivaler i vinterhalvåret, og en af de festivaler, som du ikke må glip af, når du bor i lejlighed i Saalbach-Hinterglemm, er ”Rave on Snow”, som er 3 hele dage i december med nonstop musik fra internationale DJ’s på forskellige scener rundt om i Saalbach. I selvsamme måned afholdes også ”BERGFESTival” med store koncerter både uden og inde flere dage i træk.

  Saalbach-Hinterglemm var i mange år en skjult skisportsperle, som næsten kun østrigerne selv kendte til, men i 1991 blev hele området kendt under verdensmesterskaberne i Alpin skiløb. Siden da har området været vært for adskillige sportsarrangementer, og når du bor i lejlighed i Saalbach-Hinterglemm, kan du selv være publikum til det årlige, meget nervepirrende snescooterløb Formula Snow.

  Oplevelser og attraktioner i Saalbach-Hinterglemm

  Leder du efter oplevelser under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Saalbach-Hinterglemm til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Schattberg X-Press Svævebane (0,1 km)
  • Saalbach-Hinterglemm Skisportssted (0,2 km)
  • Kohlmaisgipfel Svævebane (0,3 km)
  • Reiterkogel Svævebane (3,2 km)
  • Asitz Svævebane (8,2 km)
  • Biathlon Hochfilzen Stadion (9,4 km)

  Vejret i Saalbach-Hinterglemm

  I Saalbach-Hinterglemm er der rig mulighed for skiløb. Drømmer du om en ferie med skøjter og snemænd, kan du rejse i januar, december, november eller april, hvor der er ca. 26.17 cm. sne og -2°C.

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Saalbach-Hinterglemm

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Saalbach-Hinterglemm et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Zeller See Strand (14,3 km)
  • Zeller See (14,9 km)
  • Ritzensee (16,1 km)
  • Sigmund-Thun Klamm (16,6 km)
  • Schleier Vandfald (16,8 km)
  • Kaprun Hochgebirgsstauseen (20,6 km)