Destinationsguide

Besøg den charmerende by Salinas

Områdets monumenter og museer er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Salinas. Rejsende, der besøger denne romantiske by, roser den for sine indkøbsmuligheder, sine restauranter og sine golfmuligheder. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Salinas

Søger du efter ting at lave i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, hvad Salinas har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Aguirre Golf Course (6,3 km)
  • Coamo Springs (12,6 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Salinas

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde omgivelserne, er Salinas et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest betagende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • San Cristobal Canyon (18,3 km)
  • Carite Statsskov (19,4 km)
  • Bosque Estatal De Carite (24,6 km)
  • Camino El Bolo (30,1 km)
  • Jardin Botanico y kulturelle de Caguas (33,6 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Salinas

Den nærmeste lufthavn ligger i Ponce (PSE-Mercedita), 32,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til San Juan (SJU-Luis Munoz Marin Intl.), som ligger 55 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Salinas, PR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 30 ferieboliger nær Salinas. Fra 17 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Salinas på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Salinas?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Salinas. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Salinas finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Salinas?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 7 ferieboliger med pool i Salinas. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.