Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge naturskønne Eatonton

Områdets kultur og jazz er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Eatonton. Denne naturskønne by er kendt for sin sø, sine muligheder for dykning og sine muligheder for at fiske. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Eatonton

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Eatonton. Dette er nogle af områdets mest fascinerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Oconee National Forest (15,9 km)
  • Piedmont National Wildlife Refuge (23,6 km)
  • Walter B. Williams Jr. Park (28 km)
  • Madison Town Park (31 km)
Transport

Transport til og i Eatonton

Flyv til Athens, GA (AHN-Ben Epps), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 69,8 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Eatonton, GA, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 287 ferieboliger nær Eatonton. Fra 185 Feriehuse til 47 Sommerhuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Eatonton på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Eatonton?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 185 Feriehuse i Eatonton. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Eatonton finder du:

  • Sommerhuse: 47 ferieboliger
  • Træhytter: 47 ferieboliger
  • Villaer: 19 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Ferielejligheder og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Eatonton?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 66 ferieboliger med pool i Eatonton. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.