Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Moosburg

Nyd blandt andet monumenter og andre attraktioner i Moosburg. Du finder masser at opleve i dette område. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Moosburg

Søger du efter oplevelser på ferien? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Moosburg til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Golfclub Holledau (15,3 km)
  • Staatsbrauerei Weihenstephan (17,2 km)
  • Erding Thermalspa (19,4 km)
  • Golfclub München Eichenried (24 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Moosburg

Flyv til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 16,4 km fra byens centrum.

Rejser du med tog, så tag til Moosburg Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Moosburg an der Isar, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 28 ferieboliger nær Moosburg an der Isar. Fra 24 Ferielejligheder til 24 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Moosburg an der Isar.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Moosburg an der Isar?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Moosburg an der Isar. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • St. Kastulus Cathedral: 49 feriehuse
  • Munich Order Center (MOC): 428 feriehuse
  • Erding Thermalspa: 158 feriehuse
  • Mallersdorf Station: 66 feriehuse
  • Euro Industry Business Park: 265 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Moosburg an der Isar, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Moosburg an der Isar?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 24 Ferielejligheder i Moosburg an der Isar. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Moosburg an der Isar finder du:

  • Studios: 24 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Moosburg an der Isar?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 26 ferieboliger med internet/wi-fi i Moosburg an der Isar. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.