Hvor skal jeg overnatte nær Col de Tourmalet, Bagnères-de-Bigorre?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 2.402 ferieboliger nær Col de Tourmalet. Fra 1.772 Studios til 1.704 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Col de Tourmalet.

Kan jeg leje Studios nær Col de Tourmalet?

Ja, selvfølgelig. HomeAway har 1.772 Studios nær Col de Tourmalet. Blandt andre populære typer af ferieboliger nær Col de Tourmalet finder du:

  • Ferielejligheder: 1.704 ferieboliger
  • Feriehuse: 273 ferieboliger
  • Skihytter: 139 ferieboliger

Men du kan også nyde et dejligt ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre forskellige typer.

Kan jeg finde en feriebolig med pool nær Col de Tourmalet?

Ja, du kan vælge din foretrukne ferielejlighed med pool blandt vores 517 ferielejligheder med pool nær Col de Tourmalet. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder.

    Kan jeg booke en feriebolig online nær Col de Tourmalet?

    Ja, HomeAway tilbyder et udvalg af 2.364 ferieboliger nær Col de Tourmalet, der kan bookes online, hvoraf 1.177 kan bookes med øjeblikkelig bekræftelse. Så vent ikke alt for længe – søg blandt HomeAways ferieboliger via søgefeltet, så du er klar til din næste rejse nær Col de Tourmalet!