Destinationsguide

Lad dig lokke af kunstneriske Østervrå

Nyd blandt andet kunst og andre attraktioner i Østervrå. Denne by har noget for enhver. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Østervrå

Flyv til Aalborg (AAL), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 36 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Østervrå?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 200 ferieboliger nær Østervrå. Fra 197 Feriehuse til 2 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Østervrå på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Østervrå?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Østervrå. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Frederikshavn Havn: 781 feriehuse
  • Krudttårnet: 790 feriehuse
  • Vendsyssel Kunstmuseum: 1.544 feriehuse
  • Aalborg Zoo: 892 feriehuse
  • Dronninglund Slot: 516 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Østervrå, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Østervrå?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 197 Feriehuse i Østervrå. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Østervrå finder du:

  • Ferielejligheder: 2 ferieboliger
  • Studios: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Østervrå?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 8 ferieboliger med pool i Østervrå. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.