Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Fichtenberg

Opdag Fichtenbergs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Transport

Kom omkring i Fichtenberg

Den nærmeste lufthavn ligger i Stuttgart (STR), 50,4 km fra byens centrum.

Foretrækker du at tage toget, så tag til Fichtenberg Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Fichtenberg, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 35 ferieboliger nær Fichtenberg. Fra 21 Ferielejligheder til 21 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Fichtenberg.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Fichtenberg?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Fichtenberg. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Fichtenberg Station: 125 feriehuse
  • Öhringen West S-Bahn-station: 95 feriehuse
  • Schwäbisch Gmünd Station: 145 feriehuse
  • Arena Hohenlohe: 63 feriehuse
  • Remshalden Grunbach S-Bahn-station: 225 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Fichtenberg, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Ferielejligheder i Fichtenberg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 21 Ferielejligheder i Fichtenberg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Fichtenberg finder du:

  • Studios: 21 ferieboliger
  • Hoteller: 10 ferieboliger
  • Gæstehuse: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Fichtenberg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 30 ferieboliger med internet/wi-fi i Fichtenberg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.