Destinationsguide

Lad dig lokke af historiske Cotignac

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Cotignac. Denne vandrevenlige og imødekommende by lokker besøgende til med sine caféer og sin udsigt over bjergene. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Cotignac

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Cotignac et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Lac de Carces (9,6 km)
  • Tombereau Vandfald (16 km)
  • Lac de Sainte Croix (27,2 km)
  • Lac d'Esparron (28,1 km)
Transport

Transport til og i Cotignac

Flyv til Toulon (TLN-Toulon - Hyeres), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 47,8 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du også flyve til Nice (NCE-Côte d'Azur), som ligger 87,5 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Cotignac, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 1.214 ferieboliger nær Cotignac. Fra 563 Feriehuse til 383 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Cotignac på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Cotignac?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 563 Feriehuse i Cotignac. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Cotignac finder du:

  • Villaer: 383 ferieboliger
  • Sommerhuse: 72 ferieboliger
  • Bungalower: 72 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Ferielejligheder og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Cotignac?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 902 ferieboliger med pool i Cotignac. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.