Hvor skal jeg overnatte nær Cotignac, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.097 ferieboliger nær Cotignac. Fra 833 Bungalower til 89 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Cotignac.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Cotignac?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Cotignac. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Lac de Sainte Croix: 1.256 feriehuse
 • Haut-Var Verdon: 2.120 feriehuse
 • Place Martin-Bidoure: 2.302 feriehuse
 • Draguignan Busterminal: 7.953 feriehuse
 • Le Cannet-des-Maures Le Luc-et-Le Cannet Station: 9.597 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Cotignac, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Bungalower i Cotignac?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 833 Bungalower i Cotignac. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Cotignac finder du:

 • Ferielejligheder: 89 ferieboliger
 • Chateauer: 12 ferieboliger
 • Bondegårde: 8 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Hytter og mange andre.

Kan jeg leje ferieboliger landligt i Cotignac?

Ja, HomeAway har 705 ferieboliger landligt i Cotignac. Du har også mange andre muligheder i Cotignac, for eksempel:

 • Ferieboliger Landsby: 541 ferieboliger
 • Ferieboliger Golfbane: 469 ferieboliger
 • Ferieboliger Ved vandet: 304 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ferieboliger.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Cotignac?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 715 ferieboliger med pool i Cotignac. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie med kultur og natur i feriehus i Cotignac

  Kunne du tænke dig at holde ferie i en charmerende landsby i det sydøstlige Frankrig, som blandt andet er kendt for dens mange, naturlige grotter og fantastiske bjergudsigt?

  Oplev nogle af Frankrigs flotteste klipper, hvor et vandfald over mange tusinde år har lavet naturlige huller og grottesystemer i klippevægen, som senere blev brugt som opholdssted for nomader og oldgamle stammer, der søgte ly for vejret. Floden, som vandfaldet havde skabt, blev i det 10. århundrede dirigeret væk fra området, så der blev plads til oprettelsen af Cotignac.

  Nu til dags er byen en populær destination for europæere, og du vil på din ferie i Cotignac især støde på mange briter, hvilket har resulteret i en god engelskforståelse i de mange butikker og restauranter rundt omkring i byen.

  Kig forbi de gode restauranter i byens gamle kvarter, hvor du kan se charmerende huse, der daterer helt tilbage til det 16. århundrede, samt utallige jern- og stendekorationer langs husmurene og omkring byens klokketårn, inden du ankommer til en af Cotignacs mange springvand, hvor beboerne ofte mødes for at snakke om hverdagens begivenheder.

  Sådan kommer du til din feriebolig i Cotignac

  Denn lufthavn der ligger tættest på din villa i Cotignac, er Marseilles, men det kan faktisk ofte bedre betale sig at tage flyet til Nice, da der både går billigere og hurtigere fly til Nice. Selve flyturen tager kun lidt over 2 timer.

  I Nice er det en god idé at leje en bil hos en af de mange internationale udlejere, da busturen til din ferielejlighed i Cotignac kan være lidt lang og kun kan benyttes et par gange om dagen. Det er billigt at leje en bil hos de fleste udlejere, og så har du samtidig friheden til at besøge andre byer i regionen eller tage på en spontan udflugt længere op i bjergene.

  Spændende begivenheder og historiske bygninger ved din villa i Cotignac

  Når du er ankommet til din ferielejlighed i Cotignac, har fundet en plads til kufferten og er klar til at udforske byen, kan du starte med kirken tæt på centrum. Med oprettelse tilbage i 1200-tallet, kan du forvente klassisk middelalderarkitektur indenfor samt en bygningsform og udvendig arkitektur, der i dén grad er inspireret af romerne.

  Blot et stenkast fra kirken finder du Le Thëâtre du Rocher, som er et åbent teater og hjemsted for ”Les Toiles de Sud”-kulturfestivalen, der finder sted hvert år i sommerperioden. I selvsamme sommerperiode kan du også opleve diverse koncerter og forestillinger fra lokale talenter på scenen.

  Det er ingen hemmelighed, at hele Europa gennem middelalderen var særdeles glade for at oprette kirker og kapeller. Tager du mod vest fra teatret og din apartment i Cotignac, vil du ikke langt fra byen støde på et kapel fra det 17. århundrede, der går under navnet Monastère Saint-Joseph, og som har en helt speciel baggrundshistorie.

  Legenden siger. at en fårehyrde ved navn Gaspard Richard var døden nær af tørst, da selveste Sankt Josef viste sig på en stor sten og sagde til Gaspard, at han skulle løfte stenen og drikke vandet under den. Gaspard løftede den uden problemer og fik slukket sin tørst, hvorefter Josef igen forsvandt. Et kapel, efterfulgt af en kirke, blev herefter oprettet til ære for Josef.

  På vej tilbage fra Monastère Saint-Joseph kan du observere nogle af de i alt 17 springvand i Cotignac, samt de mange statuer rundt omkring i byen, som daterer tilbage til det 17. århundrede, inden du traver videre til pladsen Cours Gambetta, hvor de fleste restauranter og cafeer har hjemsted. Torvet er dekoreret med et smukt springvand, og du kan hurtigt finde en skygge at spise frokost i, fra en af de mange omkringliggende træer.

  Marked og udflugter nær din feriebolig i Cotignac

  Går du forbi Cours Gambetta på en bestemt dag om ugen, kan du høre sælgere fra det nærliggende marked, som er åbent hver tirsdag morgen, samt fredag morgen i sommerperioden. Her kan du finde souvenirs til venner og familie hjemme i Danmark og lave en god handel, på alt lige fra små træfigurer til smykkeskrin og smukke tæpper.

  Når du har købt det du skal og har pakket det ned i kufferten i din villa i Cotignac, kan du skrive dig op til en af de mange guidede ture til det kendte vandfald ved Sillans de Cascade, som i tusindvis af år har forsynet de mange bjergbyer med frisk vand. Turen kan godt være lidt lang, hvis du ikke er vant til at gå, men vandfaldet og den fabelagtige udsigt på vej derhen er det hele værd. Husk at pakke nogle velegnede sko hjemmefra.

  Kultur og vin under din ferie i Cotignac

  Efter din vandretur til vandfaldet kan du deltage i, hvad der næsten kan beskrives som den franske nationalsport, vinsmagning. Da du befinder dig i regionen, der for mere end 2000 år siden opfandt Rosé, er der selvfølgelig en vis forkærlighed for denne type vin.

  Nær dit feriehus i Cotignac finder du både små vinhandlere (vin-”boutiques”), samt store vingårde, som er åbne for besøgende. På gårdene kan du få lov at smage på de regionale specialiteter samt høre mere om vinens historie i denne del af Frankrig. Vinmarkerne og de hyggelige boutiques er oplagte destinationer, hvis du hjemme i Danmark har nysgerrige venner og familie, som ønsker at du tager autentisk vin med hjem.

  Tag også gerne fra din feriebolig i Cotignac og hen til kunstgalleriet Maison Méditerranéenne de l’Estampe, som er hjemsted for malerier, skulpturer og lignende. Kunstgalleriet er åbent det meste af året og er et godt sted at møde lokale kunstnere, der altid har en god historie eller to, som omhandler deres kunstværker.

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Cotignac

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Cotignac et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Lac de Carces (9,6 km)
  • Tombereau Vandfald (16 km)
  • Lac de Sainte Croix (27,2 km)
  • Lac d'Esparron (28,1 km)