Find det bedste sted i Saint-Flour

Hvor skal jeg overnatte nær Saint-Flour, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 59 ferieboliger nær Saint-Flour. Fra 24 bungalower til 5 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Saint-Flour.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Saint-Flour?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Saint-Flour. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Musee de la Haute Auvergne: 226 feriehuse
 • Saint-Flour-katedralen: 226 feriehuse
 • Saint-Flour Station: 208 feriehuse
 • Saint-Chély-d'Apcher Station: 140 feriehuse
 • Allanche Station: 226 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Saint-Flour, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Saint-Flour?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 24 bungalower i Saint-Flour. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Saint-Flour finder du:

 • Ferielejligheder: 5 ferieboliger
 • Bondegårde: 3 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Saint-Flour?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 1 ferieboliger med sauna i Saint-Flour. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Den hyggelige by Saint-Flour venter kun på dig

  Området museer og monumenter er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Saint-Flour. Rejsende sætter stor pris på denne vandrevenlige by med sine restauranter. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring Saint-Flour

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Saint-Flour? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet GAEC du Mont-Journal og Caleden Spacenter. Gå ikke klip af vartegn, såsom Saint-Flour-katedralen, samt unikke kulturelle højdepunkter som Musee de la Haute Auvergne. Måske du også har lyst til at tilføje Chateau d'Alleuze, Viaduc de Garabit eller Rocher Bonnevie til din liste.