Hvor skal jeg overnatte nær Salt, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 488 ferieboliger nær Salt. Fra 224 ferielejligheder til 159 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Salt på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Salt?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Salt. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Costa Brava Golfklub: 8.237 feriehuse
 • Lloret de Mar Strand: 6.138 feriehuse
 • Cala Canyelles Strand: 5.870 feriehuse
 • PGA Catalunya Golfbane: 6.231 feriehuse
 • Girona Station: 6.214 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Salt, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Salt?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 224 ferielejligheder i Salt. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Salt finder du:

 • Bungalower: 159 ferieboliger
 • Bondegårde: 6 ferieboliger
 • Lader: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Salt?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 13 ferieboliger med sauna i Salt. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Rejs til trendige Salt

  Opdag Salts unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by, der er beundret for sine indkøbsmuligheder, sine restauranter og sine kaffebarer, er både luksuriøse og trendy. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring Salt

  Er det første gang, du er i Salt, og leder du efter steder at se? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Girona Katedral og Sant Feliu-kirken eller tilbringe en interessant eftermiddag i ANTIC HOSPITAL DE STA. CATERINA - ESPAI EXPOSICIÓ eller Filmmuseet. Besøg Espai Girona Shopping Center, og tilbring gerne en hel dag her blot med at shoppe. Besøg Fira de Girona Kongrescenter, Eiffel-broen og Rafael Maso-fonden under dit besøg i området. Du kan også overveje at besøge Museet for jødernes historie, Byhistorisk Museum eller Girona-kunstmuseet.