Destinationsguide

Besøg den historiske by Piazza Armerina

Kom og oplev Piazza Armerina, som blandt andet byder på historiske seværdigheder, monumenter og kunst. Rejsende, der besøger denne afslappede by, roser den for sine haver, sin universitetsstemning og sin underholdningsscene. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Piazza Armerina

Piazza Armerina er kendt for sine landlige omgivelser og sine flotte haver. Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Piazza Armerina et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Caltagirone Public Garden (21,4 km)
  • Bosco di Santo Pietro Naturreservat (33,2 km)
Transport

Kom omkring i Piazza Armerina

Flyv til Comiso (CIY-Vincenzo Magliocco), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 48 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Piazza Armerina, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 179 ferieboliger nær Piazza Armerina. Fra 43 Feriehuse til 40 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Piazza Armerina.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Piazza Armerina?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Piazza Armerina. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Casa Museo del Contadino: 181 feriehuse
  • Museo della Civiltà Mineraria: 181 feriehuse
  • Domus Artis: 181 feriehuse
  • Villa Romana del Casale: 191 feriehuse
  • Piazza Armerina Katedral: 182 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Piazza Armerina, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Piazza Armerina?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 43 Feriehuse i Piazza Armerina. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Piazza Armerina finder du:

  • Ferielejligheder: 40 ferieboliger
  • Villaer: 27 ferieboliger
  • Træhytter: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Piazza Armerina?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 30 ferieboliger med pool i Piazza Armerina. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.