Hvor skal jeg overnatte nær Oceanien?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 63.475 ferieboliger nær Oceanien. Fra 36.587 Feriehuse til 16.354 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Oceanien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Oceanien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Oceanien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Greater Sydney: 4.770 ferieboliger
 • Australien: 51.496 ferieboliger
 • New Zealand: 11.146 ferieboliger
 • Fiji: 93 ferieboliger
 • Indonesien: 6.265 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Oceanien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Oceanien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Oceanien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Cairns: 596 feriehuse
 • Denmark: 118 feriehuse
 • Miami: 1.763 feriehuse
 • Brisbane: 769 feriehuse
 • Gold Coast: 2.411 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Oceanien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Oceanien finder du:

 • Noosa, QLD (NSA): 1.785 ferieboliger
 • Forster, NSW (FOT): 728 ferieboliger
 • Wanaka (WKA): 399 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Oceanien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Oceanien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Noosa Beach: 1.470 ferielejligheder
 • Muriwai-stranden: 460 ferielejligheder
 • Teneriffe Ferry Terminal: 511 ferielejligheder
 • Darling Havn: 1.706 ferielejligheder
 • Pinjarra Golf Club: 321 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Oceanien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i en feriebolig i Australien og det sydlige Stillehav, så du føler dig hjemme når du er på ferie

Australien og det sydlige Stillehav er velegnet til at holde ferie ligemeget hvilken tid på året. En last minute ferie giver også store muligheder for en anden type ferie på grund af de anderledes årstider i denne del af verden, istedet for at have en sommer- eller vintersæson.  I Australien og det sydlige Stillehav er der feriemål og ferietyper for enhver smag, så hvad enten du vælger at leje en feriebolig i Australien eller en ferievilla i det sydlige Stillehav er du sikker på en super ferie der overgår dine forventninger.

Hvor kan man holde ferie i Australien og det sydlige Stillehav?

Australien:  Tag på en eventyrlig rejse i aboriginiernes hjemland.  Det enestående landskaber og en for europæere helt anderledes flora og fauna kan ikke undgå at fascinere en på en rejse gennem Australiens kultur og historie.  I Australien finder du bl.a. „Great Barrier Reef“, verdens største koralrev, og naturelskere besøger de mange nationalparker og fredede naturområder som f.eks. Broadwater Park, Kakadu Nationalpark og Fawkes River National Park.  Oplev også Australiens fantastiske dyreliv med kænguruer, wombats og koalabjørne.  I Australien har man alle muligheder:  Fra storbyferie i pulserende byer som Melbourne, Sydney, Canberra og Perth til store naturoplevelser i den australske outback.

New Zealand består af en nordlig og sydlig ø samt nogle mindre øer. Ligesom Australien byder New Zealand besøgende og gæster i ferielejligheder eller feriehuse på et væld af interessante plante- og dyrearter og en spændende kultur og historie.  Oplev papegøjer, pingviner, søbjørne, flagermus og New Zealands symbol, kiwien. Førstegangs besøgende bliver overvældet af de fantastisk smukke landskaber med høje bjerge, regnskove og tropiske strande.   Lokalbefolkningen er gæstfre og giver besøgende en velkomst de sent vil glemme.

Hvad kan man se og foretage sig i Australien og det sydlige Stillehav?

En rejse til det sydlige Stillehav giver alle muligheder for skønne ferieoplevelser.  De fantastiske kystområder på disse øer har mange fine strande og krystalklart vand til en badetur og øerne i det sydlige Stillehav byder på alle muligheder for vandsport.  Sejlture ved Australiens Whitsunday Islands og surfing i New Zealand og Australien er umådelig populære.  Dykning ved Great Barrier Reef byder på nogle af de bedste forhold og oplevelser man kan finde i verden og ferie i en feriebolig i Australien eller det sydlige Stillehav er det ideelle udgangspunkt for virkelig at opleve denne spændende del af verden.

Adventuresports er ligeledes blevet et kæmpe "hit" her.  Fra skydiving til kørsel med firehjulstrækker, fra skiløb til klatring dyrkes mange steder i Australien og New Zealand og der findes et væld af andre former for adventuresports, der er blevet opfundet her, som f.eks. zorbing og bungeejump.

Her er man stadig stolt af sine traditioner og arv.  Det betyder at traditionel mad, folkedanse, festivaller og autentisk livsstil stadig opretholdes mange steder og ikke blot for turisternes skyld.

Vejret i Australien og det sydlige Stillehav

Klimaet i dette store område er generelt tropisk, selvom der selvfølgelig er store variationer.  En ting man bør huske er, at årstiderne er modsat vores herhjemme, med højsommer i december og januar og vinter når vi har sommer. 

Flybilletter til Australien og det sydlige Stillehav

Der findes talrige lufthavne i Australien og New Zealand, så det er ikke vanskeligt at komme til sit feriemål, men der kan være meget stor forskel i priserne på flybilletter, så det kan virkelig betale sig at sammenligne for at finde billige flybilletter.