Find det bedste sted i Kent

Hvor skal jeg overnatte nær Kent, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 170 ferieboliger nær Kent. Fra 115 bungalower til 10 bondegårde – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kent på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Kent?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Kent. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Macedonia Brook State Park: 278 feriehuse
 • De syv hjerters Museum: 265 feriehuse
 • Bull's Bro: 255 feriehuse
 • Eric Sloane Museum and Kent Iron Furnace: 277 feriehuse
 • Kent Falls State Park: 271 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Kent, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Kent?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 115 bungalower i Kent. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kent finder du:

 • Bondegårde: 10 ferieboliger
 • Træhytter: 7 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder lader og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Kent?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 5 ferieboliger med sauna i Kent. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Den hyggelige by Kent venter kun på dig

  Kom og oplev Kent, som blandt andet byder på kunst, historiske seværdigheder og museer. Denne vandrevenlige og hyggelige by begejstrer især rejsende med sine vandfald, sine vandreruter og sine parker. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Kent

  Er det første gang, du besøger Kent, og er du på jagt efter oplevelser? Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Morrison Galleriet, Eric Sloane Museum and Kent Iron Furnace og De syv hjerters Museum. Trænger du til udendørsoplevelser, kan du for eksempel nyde den naturlige skønhed i Kent Falls State Park og Macedonia Brook State Park. Sharon Audubon Center og Steep Rock Reservat er blot et par interessante steder at besøge i området. Besøg Bull's Bro, Lake Waramaug Statspark og Hopkins Vingård under dit besøg i området. Du kan også overveje at besøge Emmanuel Williamson Park, Above All Statspark eller Mount Tom State Park.