Find det bedste sted i Zakopane

Hvor skal jeg overnatte nær Zakopane, PL?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 90 ferieboliger nær Zakopane. Fra 67 ferielejligheder til 14 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Zakopane.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Zakopane?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Zakopane. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Villa Koliba: 93 feriehuse
 • Zakopane Station: 77 feriehuse
 • Apostlen og evangelisten Johannes-kirken på Harenda: 77 feriehuse
 • Zakopane Aqua Park: 77 feriehuse
 • Zakopane-Gubalowka-transmitteren: 77 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Zakopane, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Zakopane?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 67 ferielejligheder i Zakopane. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Zakopane finder du:

 • Bungalower: 14 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Zakopane?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 15 ferieboliger med sauna i Zakopane. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse bjergene i Zakopane udgør

  Bjergene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Zakopane. Rejsende, der besøger denne uforstyrredeby, roser den for sine muligheder for skiløb, sine vandreruter og sine muligheder for sightseeing. Overvej en feriebolig til din næste ferie. Mange tilbyder både fuldt udstyret køkken og rummelig opholdsstue samt kabel- og satellit-TV og en DVD-afspiller til at underholde dig med, hvis du føler dig lidt doven.

  Seværdigheder i og omkring Zakopane

  Er det første gang, du besøger Zakopane, og er du på jagt efter oplevelser? Besøg de grønne områder Giewont Mountain, Tatra Nationalpark, Polen og Black Pond for rigtigt at nyde udendørslivet. Vinterentusiaster kan både besøge Nosal-skicentret, Mount Gubalowka-skistedet og Harenda Ski- og Rekreationscenter i byen.

  Husk at købe billet, hvis du planlægger at se en kamp eller et arrangement på Wielka Krokiew. Terma Bania og Spiska Kraina er blot et par interessante steder at besøge i området. Andre ting du kan tage dig til, mens du er i byen, inkluderer for eksempel et besøg til Tatra Museum, Villa Koliba og Zakopane Aqua Park.