AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse havnefronten i Østersøen udgør

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Østersøen. Denne trendy by, der er kendt for sine spamuligheder, sine muligheder for at windsurfe og sin roning, vil bestemt ikke skuffe. Udforsk populære seværdigheder som Skt. Maria Domkirke og Alexander Nevsky-katedralen. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Østersøen

Søger du efter attraktioner under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Østersøen til et skønt rejsemål. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Kuuse Strudsefarm (19,3 km)
  • Laitse Rallypark (47,6 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Østersøen

Uanset om du er en udendørs entusiast eller bare vil nyde omgivelserne, er Østersøen et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Matsalu-nationalparken (14,8 km)
  • Uugu Klint (40,1 km)
Transport

Transport til og i Østersøen

Flyv til Kärdla (KDL), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 61,7 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet overveje at flyve til Tallinn (TLL-Lennart Meri), som ligger 83,9 km væk.

Foretrækker du at rejse med tog, kan du tage til Paldiski Station eller Tallinn Baltic Station, hvorfra du kan udforske byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Østersøen?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 52.488 ferieboliger nær Østersøen. Fra 13.958 Feriehuse til 589 Bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Østersøen.