Hvor skal jeg overnatte nær Brasilien?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 28.917 ferieboliger nær Brasilien. Fra 13.707 Ferielejligheder til 13.348 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Brasilien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Brasilien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Brasilien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Rio de Janeiro: 2.555 ferieboliger
 • Portugal Park: 79 ferieboliger
 • Portogalo: 41 ferieboliger
 • Copacabana: 1.518 ferieboliger
 • Rio de Janeiro: 6.008 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Brasilien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Brasilien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Brasilien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Rio de Janeiro: 2.555 feriehuse
 • Paraty: 316 feriehuse
 • Ubatuba: 2.136 feriehuse
 • Bertioga: 2.926 feriehuse
 • Sorocaba: 265 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Brasilien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Brasilien finder du:

 • Salvador (SSA-Deputado Luis Eduardo Magalhaes International): 593 ferieboliger
 • Goiania (GYN-Santa Genoveva): 37 ferieboliger
 • Vitoria (VIX-Goiabeiras): 109 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Brasilien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Brasilien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Portugal Park: 79 ferielejligheder
 • Italiensbygningen: 404 ferielejligheder
 • Ilhabela Stadion: 1.697 ferielejligheder
 • Câmara Túlio Piva-teatret: 77 ferielejligheder
 • Juquery-statsparken: 508 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Brasilien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Brasilien

Forestil dig samba-musik i gaderne, sandstrande, flodture på Amazonas, nogle af verdens mest imponerende vandfald og smilende brasilianere. Lej en ferielejlighed eller et feriehus i Brasilien og snup en kombineret familieferie og badeferie med masser af sydamerikansk stemning.

Brasiliens beliggenhed og historie

Brasilien er et af verdens største lande, og Rio de Janeiro, Sao Paulo og Brassilia har alle internationale lufthavne, men herfra er man henvist til indenrigsfly eller det greyhound-lignende system af busser. Brasilien rev sig løs fra Portugal i 1822, og i begyndelsen af det 19. og 20. århundrede tiltrak Brasilien millioner af emigranter fra Europa og Asien. Brasiliens økonomi er i hastig vækst i disse år, og der bliver investeret kraftigt i turisme og ferieboliger.

Seværdigheder i Brasilien

Vælger man en feriebolig i Brasilien, er Bahias fremragende sandstrande i Nordøstbrasilien perfekt til en badeferie. I nordvest ligger Amazonas fascinerende regnskove og helt ovre i sydvest de imponerende og kraftfulde Iguacu-vandfald. Ude mod Atlanterhavet finder man en af verdens smukkest beliggende byer, Rio de Janeiro. Imellem disse yderpunkter passerer man gennem maleriske byer og et utroligt afvekslende landskab. Ca. ti timer i bus fra Rio ligger delstaten Minas Gerais med den smukke guldmineby Ouro Preto, og efter en kort bustur sydpå kommer man til en skærgårdskyst med gode bademuligheder, bådudflugter og den paradisiske kystby Parati, hvis centrum er blevet et historisk monument for kolonitiden.

Fritidsmuligheder, shopping og nightlife i Brasilien

Der er gode muligheder for at shoppe tøj og sko i Brasiliens metropoler, enten i de mange shoppingcentre eller på de små hyggelige markeder. Efterfølgende kan man købe lækre fisk og skaldyr med hjem til sin feriebolig eller gå på brasilianske restauranter, der serverer saftigt kød direkte fra grillen. Nyd hertil en iskold Caipirinha eller noget eksotisk juice. De brasilianske storbyer har ligeledes et festligt natteliv.

Udforsk destinationer i området omkring Brasilien

Rio de Janeiro
6.008 ferieboliger
Ceará
732 ferieboliger
São Paulo
10.495 ferieboliger
Pará
27 ferieboliger
Mato Grosso
19 ferieboliger
Minas Gerais
419 ferieboliger
Bahia
2.410 ferieboliger
Mato Grosso do Sul
24 ferieboliger
Maranhão
21 ferieboliger
Goiás
298 ferieboliger
Rio Grande do Sul
796 ferieboliger
Piauí
19 ferieboliger
Paraná
215 ferieboliger
Santa Catarina
4.117 ferieboliger
Pernambuco
1.059 ferieboliger
Espírito Santo
466 ferieboliger
Paraíba
263 ferieboliger
Rio Grande do Norte
342 ferieboliger
AL
679 ferieboliger
Sergipe
122 ferieboliger