Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Rot an der Rot

Nyd blandt andet kirker og andre attraktioner i Rot an der Rot. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Rot an der Rot

Flyv til Memmingen (FMM-Allgäu), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 17,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet overveje at flyve til Friedrichshafen (FDH-Friedrichshafen - Bodensee), som ligger 50,5 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Rot an der Rot, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 58 ferieboliger nær Rot an der Rot. Fra 11 Feriehuse til 41 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Rot an der Rot.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Rot an der Rot?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Rot an der Rot. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Freizeitbad Nautilla: 126 feriehuse
  • Wallfahrtskirche Steinhausen: 174 feriehuse
  • Kempten (Allgäu) Ost Station: 580 feriehuse
  • Laupheim West Station: 160 feriehuse
  • Wassertor-Museum: 737 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Rot an der Rot, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Rot an der Rot?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 11 Feriehuse i Rot an der Rot. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Rot an der Rot finder du:

  • Ferielejligheder: 41 ferieboliger
  • Byhuse: 2 ferieboliger
  • Studios: 41 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Rot an der Rot?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 3 ferieboliger med pool i Rot an der Rot. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.