Hvor skal jeg overnatte nær Scotland, GB?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 9.036 ferieboliger nær Scotland. Fra 3.095 Ferielejligheder til 3.094 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Scotland.

Hvilke destinationer er de mest populære i Scotland?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Scotland. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Edinburgh: 2.012 ferieboliger
 • Highland: 1.800 ferieboliger
 • Inverness: 768 ferieboliger
 • Isle of Skye: 329 ferieboliger
 • Fort William: 298 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Scotland! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Scotland?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Scotland, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Edinburgh: 2.012 feriehuse
 • Inverness: 768 feriehuse
 • Isle of Skye: 329 feriehuse
 • Fort William: 298 feriehuse
 • Lochcarron: 41 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Scotland?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Scotland finder du:

 • Kirkwall (KOI): 16 ferieboliger
 • Oban (OBN): 385 ferieboliger
 • Edinburgh (EDI): 2.064 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Scotland?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Scotland. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Scotland's Secret Bunker: 611 ferielejligheder
 • Brodick Slot: 117 ferielejligheder
 • Queens Hall: 454 ferielejligheder
 • Burns Cottage and Museum: 227 ferielejligheder
 • Edinburgh Castle: 2.065 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Scotland, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Skotland

Skotland er både whisky, varm gæstfrihed og fantastisk uspoleret natur. Under en ferie i Skotland kan du opleve den barske natur i højlandet - the highlands- og hedestrækninger og floderne i lavlandet - the lowlands.

Aktiv ferie og seværdigheder i Skotland

Under en storbyferie i Skotland kan du opleve Skotlands spændende historie, gæstfrihed, god mad og et godt natteliv. Aberdeen, Dundee, Glasgow, Inverness, Edinburgh og Stirling er alle gode bud på en storbyferie i Skotland med hver deres særegne skotske præg.

Skotland byder på et væld af udendørs aktiviteter til ferien som f.eks. lange vandreture i den smukke, skotske natur , men også mountainbiking i udfordrende terræn og du kan prøve rafting, canyoning, power boating, windsurfing og kite surfing på Skotlands mange floder og søer. Desuden er der et væld af historiske seværdigheder, slotte, borge og store godser.

Skotland er golfens hjemland og her findes over 500 golfbaner i verdensklasse med alle sværhedsgrader og til alle handicap. Er du golf ekspert er golfbaner såsom Muirfield, Carnoustie, Royal Troon og St Andrews lige noget for dig.

Skotland er også et paradis for lystfiskere. Med en lejet feriebolig som base har du det ideelle udgangspunkt for at fiske efter ørred, vild laks, gedder, torsk, aborre eller sej i de skotske floder og søer, eller ved Skotlands kyster, i omgivelser der er som taget ud af et postkort.

Du kan også holde skiferie i Skotland om vinteren og fra en feriebolig i Skotland kan du lære at stå på ski eller genopfriske dine evner som skiløber. De førende skisportssteder i Skotland ligger i Nevis Range, Glencoe, Glenshee, Cairngorm og The Lecht.

Rejsemål i Skotland

Skotlands hovedstad, Edinburgh, og Lothians, et fredfyldt landligt område der omgiver byen, er ikke kun populære under Edinburgh Festival. Prøv at tage en guided tur i Edinburgh - hvis du er modig nok, kan du prøve den berømte spøgelsestur - og lær denne dejlige by at kende. Lothians-området byder på naturstrande, gamle ruiner og nogle af verdens bedste golfbaner.

Det skotske højland og øerne udgør et stort område af Skotland. Landskabet er vildt og barsk men de lokales gæstfrihed er legendær og landskabet er fantastisk smukt og indbyder til vandreture, lystfiskeri, jagt og skiløb. Hvis du lejer en hytte i denne del af Skotland, højt oppe i bjergene, kan du slappe helt af og komme væk fra en travl hverdag. Der er så mange dejlige øer, hvor du kan holde ferie, og det kan kun anbefales at sætte sig godt ind i dette område, får du bestemmer hvor du vil leje en feriebolig.

I Perthshire finder du nogle af de bedste muligheder for ørredfiskeri i Skotland. Perthshire er centralt beliggende og en feriebolig her er det rigtige udgangspunkt for at udforske resten af landet, såvel højlandet som lavlandet.

Det skotske vejr

Vejret i Skotland er noget berygtet og Skotland får da også en del regn og blæst. Årstiderne er dog klart opdelte, ligesom herhjemme, og Skotland har faktisk også 1.700 solskinstimer om året, mere end mange dele af Nordengland.

Billige flybilletter til Skotland

Der er direkte forbindelser fra Danmark til Skotland. Du kan også vælge at flyve til London og derfra flyve til en af de følgende lufthavne i Skotland: Edinburgh (EDI), Prestwick (PIK), Glasgow (GLA), Inverness (INV) eller Dundee (DND), alt efter hvilken lufthavn der ligger tættest på din feriebolig i Skotland.

Udforsk destinationer i området omkring Scotland

Edinburgh
2.012 ferieboliger
Inverness
768 ferieboliger
Isle of Skye
329 ferieboliger
Fort William
298 ferieboliger
Lochcarron
41 ferieboliger
Glasgow
820 ferieboliger
Leven
576 ferieboliger
Croy
204 ferieboliger
Aberdeen
126 ferieboliger
St. Andrews
433 ferieboliger
Pitlochry
318 ferieboliger
Oban
461 ferieboliger
Arrochar
219 ferieboliger
Isle of Lewis
61 ferieboliger
Castle Douglas
264 ferieboliger
Blairgowrie
243 ferieboliger
Lochgilphead
289 ferieboliger
Nairn
319 ferieboliger
Dunkeld
59 ferieboliger
Tain
187 ferieboliger