Hvor skal jeg overnatte nær Ligurien, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 6.743 ferieboliger nær Ligurien. Fra 3.971 Ferielejligheder til 3.958 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ligurien.

Hvilke destinationer er de mest populære i Ligurien?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Ligurien. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Portofino: 1.440 ferieboliger
 • Nationalpark Cinque Terre: 1.548 ferieboliger
 • Bonassola: 686 ferieboliger
 • Ventimiglia: 658 ferieboliger
 • Camogli: 769 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Ligurien! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Ligurien?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Ligurien, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Portofino: 1.440 feriehuse
 • Bonassola: 686 feriehuse
 • Ventimiglia: 658 feriehuse
 • Camogli: 769 feriehuse
 • Lerici: 600 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Ligurien?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Ligurien finder du:

 • Albenga (ALL-Villanova d'Albenga Intl.): 2.544 ferieboliger
 • La Spezia (QLP-Sarzana-Luni): 3.579 ferieboliger
 • Genova (GOA-Cristoforo Colombo): 790 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Ligurien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ligurien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Genoa Port Center, Genova, Italien: 1.028 ferielejligheder
 • Parco Nazionale delle Cinque Terre: 4.301 ferielejligheder
 • Moneglia Strand: 2.163 ferielejligheder
 • Yacht Club Sanremo: 2.381 ferielejligheder
 • Museum for Moderne Kunst - Villa Croce: 1.027 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ligurien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Ligurien - den italienske Riviera

Ligurien er en af de mindste regioner i Italien, der strækker sig langs kysten fra Frankrig til havnebyen La Spezia. Den italienske riviera med San Remo, Portofino og Diano Marina ligger i Ligurien, og regionen har været med til at præge vores billede af Italien, da der her er optaget mange berømte film. Ligurien byder også på store kontraster:  Kendte feriesteder ved havet, klippekyster, frodige skove og bjergområder.  De har det tilfælles, at du er sikker på en dejlig ferie i smukke omgivelser, hvadenten du vælger at holde din ferie i Italien i et feriehus ved stranden i Ligurien eller i de mere afsides områder inde i landet.

Liguriens seværdigheder

Der er fire provinser i Ligurien:  Imperia, Genova, La Spezia og Savona, med hovedstæder af samme navn.  Ligurien består af en interessant blanding af kultur, landskaber og køkken, og ferie i en feriebolig i Ligurien er en spændende måde at lære den italienske middelhavskultur at kende.

Genova provinsen ligger rundt om selve byen Genova, der er meget seværdig med historiske paladser, spændende museer og gode restauranter, caféer og forretninger.  Hvis du vælger at holde ferie i en feriebolig i Genova, er det oplagt at tage dagsture til Frankrig eller Monaco, og vandreture i det smukke landskab i Ligurien eller endda som udgangspunkt for skiløb om vinteren.  I de smalle gader i Genovas middelalderlige centrum finder du også mange kunstgallerier og forretninger med lækre delikatesser. 

Portofino er et af de mest kendte steder ved Liguriens kyst.  Den lille, særdeles idylliske havneby, er kendt for sin elegance og charme, og er et af de mest eksklusive feriesteder i Italien. Cinque Terre nordvest for La Spezia er en kyststrækning på 12 km med fem små, fantastisk smukke landsbyer; Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare, der synes at hænge på  klipperne ved kysten.  Regionen er omgivet af en nationalpark og blev i 1997 optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. 

I Imperia, den vestligste provins i Ligurien der grænser op mod Frankrig, ligger de berømte feriesteder San Remo, Bordighera og Diano Marina.  Selve byen Imperia er særdeles smuk og meget autentisk.  Af særlige seværdigheder kan nævnes San Maurizio katedralen og Santa Clara klostret.

Ferieaktiviteter under en ferie ved den italienske riviera

Ligurien har fantastisk meget at byde på.  Om vinteren kan man stå på ski i bjergene og om sommeren er de populære vandreområder.  Liguriens kultur og historie tiltrækker mange besøgende og atmosfæren og den varme modtagelse gør en ferie i en feriebolig i Ligurien til en helt speciel oplevelse.

Om sommeren forvandles Ligurien til et rigtigt feriested, der byder på badning, vandsport, sejlads, lystfiskeri, mountainbiking og klatring.  Hvert år afholdes musikfestivaler for enhver smag fra Borgio Verezzi sommerteaterfestivalen til kammermusikfestivalen i Cervo og musikfestivalen i San Remo.  Ligurien er også meget populært til en sol- og badeferie, da mange af de lokale strande har fået det europæiske blå flag for god kvalitet. 

Kyststrækningen Riviera di Levante omkring det smukke Genova er kendetegnet ved idylliske kystlandsbyer og klipper.  Her ligger også Portofino og Cinque Terre.  Imodsætning hertil er Riviera di Ponente, der ligger øst for Genova, kendetegnet ved lange sandstrande og et blidere landskab. 

Vejret ved den italienske Riviera

Ligurien har et skønt, mildt klima og er derfor perfekt til en ferie i en feriebolig året rundt.  Vintertemperaturerne er milde, omkring 10°C ved kysten, i bjergene inde i landet er temperaturerne dog betydeligt lavere, så man kan stå på ski.  Somrene er behageligt varme med gennemsnitstemperaturer omkring 27°C.

Flybilletter til den italienske Riviera

Hvis man ikke vælger at holde kør selv ferie i Ligurien, er lufthavnene i Genua (GOA), Pisa (PSA) eller Nice (NCE) i Frankrig, tættest på ferieboligerne ved den italienske riviera.  Der tilbydes mange billige flybilletter både fra Danmark og Nordtyskland, f.eks.fra  Hamborg.  Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Ligurien

Portofino
1.440 ferieboliger
Bonassola
686 ferieboliger
Ventimiglia
658 ferieboliger
Camogli
769 ferieboliger
Lerici
600 ferieboliger
Genova
1.076 ferieboliger
Levanto
1.113 ferieboliger
Santa Margherita Ligure
485 ferieboliger
Porto Venere
1.379 ferieboliger
Moneglia
933 ferieboliger
Imperia
2.042 ferieboliger
Lavagna
1.036 ferieboliger
Savona
350 ferieboliger
Monterosso al Mare
1.319 ferieboliger
Santo Stefano al Mare
1.699 ferieboliger
Monterosso al Mare
1.156 ferieboliger
La Spezia
1.745 ferieboliger
Alassio
1.265 ferieboliger
Finale Ligure
619 ferieboliger
Portovenere
1.093 ferieboliger