AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Nyd et ophold i historiske Pompeji

Områdets historiske seværdigheder og katedraler er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Pompeji. Denne vandrevenlige by er kendt for sine haver, sine arkæologiske seværdigheder og sit dyreliv. Ercolano og Pompeii Arkæologisk Udgravning er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Pompeji

Leder du efter ting at lave i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, hvad Pompeji har at byde på. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Cantine Marisa Cuomo (14,9 km)
 • Napolis akvarium (23,9 km)
Naturseværdigheder

Oplev haver og andre naturskønne seværdigheder i Pompeji

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Pompeji et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Smaragdgrotten (16 km)
 • Marina Grande Strand (17,7 km)
 • Villa Comunale (24,3 km)
 • Rinascenza Strand (5,1 km)
 • Castellammare di Stabias Offentlige Haver (6,2 km)
 • Famous Beach (7,8 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Pompeji

Den nærmeste lufthavn ligger i Napoli (NAP-Naples Intl.), 23,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du flyve til Salerno (QSR-Costa d'Amalfi), som ligger 37,5 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Pompeji Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Pompeji, IT?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 4.303 ferieboliger nær Pompeji. Fra 1.171 Feriehuse til 1.100 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Pompeji på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Pompeji?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.171 Feriehuse i Pompeji. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Pompeji finder du:

 • Villaer: 1.100 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 1.703 ferieboliger
 • Sommerhuse: 16 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Pompeji?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 1.228 ferieboliger med pool i Pompeji. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.