Destinationsguide

Besøg den historiske by Bastide Saint-Louis

Kom og oplev Bastide Saint-Louis, som blandt andet byder på historiske seværdigheder, teater og opera. Denne by er blandt andet kendt for sine muligheder for at tage på udflugter og sine muligheder for at tage på sejlture. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Bastide Saint-Louis

Flyv til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 3,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet booke en flyrejse til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 38,2 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær La Bastide Saint-Louis, Carcassonne?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 217 ferieboliger nær La Bastide Saint-Louis. Fra 56 Feriehuse til 139 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær La Bastide Saint-Louis.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til La Bastide Saint-Louis?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i La Bastide Saint-Louis. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Carcassonne Station: 1.271 feriehuse
  • Carcassonne, Frankrig: 1.239 feriehuse
  • Carcassonne Befæstede By: 1.312 feriehuse
  • Aude Port: 1.315 feriehuse
  • Verzeille Station: 1.204 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i La Bastide Saint-Louis, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i La Bastide Saint-Louis?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 56 Feriehuse i La Bastide Saint-Louis. Blandt andre populære typer af ferieboliger i La Bastide Saint-Louis finder du:

  • Ferielejligheder: 139 ferieboliger
  • Villaer: 4 ferieboliger
  • Træhytter: 9 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i La Bastide Saint-Louis?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 28 ferieboliger med pool i La Bastide Saint-Louis. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.