Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Ochsenhausen

Oplev Ochsenhausens unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Transport

Transportmuligheder til og omkring Ochsenhausen

Den nærmeste lufthavn ligger i Memmingen (FMM-Allgäu), 24,3 km fra bymidten. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet overveje at flyve til Friedrichshafen (FDH-Friedrichshafen - Bodensee), som ligger 54,3 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Ochsenhausen, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 34 ferieboliger nær Ochsenhausen. Fra 8 Feriehuse til 24 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ochsenhausen.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Ochsenhausen?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ochsenhausen. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Erbach (Württ) Station: 193 feriehuse
  • Ravensburg Station: 1.549 feriehuse
  • Freizeitbad Nautilla: 126 feriehuse
  • Wallfahrtskirche Steinhausen: 173 feriehuse
  • Neu-Ulm Finningerstrasse Station: 161 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ochsenhausen, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Ochsenhausen?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 8 Feriehuse i Ochsenhausen. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ochsenhausen finder du:

  • Ferielejligheder: 24 ferieboliger
  • Studios: 23 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Ochsenhausen?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Ochsenhausen. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.