Hvor skal jeg overnatte nær Piemonte, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 4.024 ferieboliger nær Piemonte. Fra 2.189 Studios til 2.182 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Piemonte.

Hvilke destinationer er de mest populære i Piemonte?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Piemonte. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Stresa: 1.693 ferieboliger
 • Asti: 455 ferieboliger
 • Zona Bagni: 16 ferieboliger
 • Loazzolo: 367 ferieboliger
 • Cúneo: 622 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Piemonte! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Piemonte?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Piemonte, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Stresa: 1.693 feriehuse
 • Loazzolo: 367 feriehuse
 • La Morra: 249 feriehuse
 • Canelli: 405 feriehuse
 • Alba: 415 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Piemonte?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Piemonte finder du:

 • Cuneo (CUF-Levaldigi): 247 ferieboliger
 • Torino (TRN-Turin Intl.): 652 ferieboliger
 • Torino (ZTC-Torino Busstation): 674 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Piemonte?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Piemonte. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Alagna-Pianalunga Bjergbane: 458 ferielejligheder
 • Giardini Botanici di Villa Taranto: 2.454 ferielejligheder
 • Stresa-Alpino-Mottarone Kabelbane: 2.473 ferielejligheder
 • Villa della Regina: 705 ferielejligheder
 • Portacomaro Station: 619 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Piemonte, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i feriebolig i Piemonte

Piemonte, i den nordvestlige del af Italien er en af landets største regioner, der grænser op mod både Schweiz og Frankrig. Det var først i 1970erne Piemonte blev opdaget af turisterne: Piemonte er særdeles naturskønt med flere idylliske søer og dale end det meget mere kendte Toscana, der ligger syd for Piemonte. I dag er ferieboliger i Piemonte i høj kurs blandt naturelskere og gourmeter fra hele verden. Piemonte er yderst smuk og der er tusindvis af grunde til at holde ferie i en feriebolig i Piemonte. Såfremt du overvejer at holde bilferie i Piemonte finder du tips til kør selv ferie i Italien her.

Piemonte er perfekt til ferie i feriehus

Piemonte er opdelt i seks provinser, der alle har deres individuelle karakter, og netop derfor er et feriehus eller en ferielejlighed i Piemonte en fantastisk base for at udforske denne dejlige region. Alessandria, Asti, Cuneo, Novara, Torino og Verbania er alle opkaldt efter deres lokale hovedstad.

Torino er hovedstad i Piemonte, Piazza Castello udgør centrum i byen med slottet, armeriet og kunstmuseet i Palazzo Madama. Byplanlægningen af centrum stammer sammen med de mange flotte paladser fra 1600-1700-tallet, da byen var hovedstad i Savoiernes kongerige. Deres jagtpalads Stupinigi udenfor byen er absolut et besøg værd. I Torino finder også det største ægyptiske museum udenfor Cairo. I Torino handler det også meget om biler, idet Fiat-fabrikkerne ligger her. Byen har et imponerende bilmuseum og den gamle Fiat-fabrik (Lingotto) huser dels et messecenter og dels Agnelli-familiens store malerisamling i Pinoteca Agnelli. Der findes flere flotte parker i byen. I Valentino-parken ved Po-floden ligger en falsk middelalderborg, der blev opført i forbindelse med en udstilling i slutningen af 1800-tallet, med værksteder, udstillinger og udskænkningssteder.

Aktiv ferie og seværdigheder under din ferie i feriebolig i Piemonte

Det lokale køkken, vinene og gastronomien i Piemonte er helt i top og har været med til at gøre ferielejligheder og feriehuse i Piemonte eftertragtede. Ost, kød og trøfler fra Piemonte siges at være bedre end i mange dele af Frankrig, og de lokale Nebbiolo og Barolo vine komplementerer de lokale specialiteter. Der finder trøffel- eller vinfestivaler sted i næsten alle byer i Piemonte om efteråret, der er et godt tidspunkt at holde ferie i en feriebolig i Piemonte.

De nordlige dele af Piemonte er bjergrige og har faktisk mere til fælles med Schweiz end med Italien, og her findes der gode muligheder for at holde skiferie om vinteren. Skisportsstederne i Piemonte, såsom Sauze D’Oulx, Sestriere og Bardonecchia er meget populære og perfekte til skiløb i Alperne. Der er gode muligheder for både skiløb og snowboarding og der udlejes mange chalets og skihytter i Piemonte. Faciliteterne i skisportsområderne i Piemonte er helt i top til både vinter- og sommerferie. Det siger noget om skisportsområdernes kvalitet, at der har fundet vinterolympiader sted i Cesana Torinese og Bardonecchia. Det er dog langt fra tilladt at stå på ski alle steder, idet store områder er forbeholdt vandrere og ryttere.

Der findes nogle fantastiske slotte i Piemonte og de idylliske søer og Alperne er med til at fremhæve den middelalderlige arkitektur. Piemonte er en utrolig smuk region og Italiens første nationalpark, Parco Nazionale del Gran Paradiso, er absolut et besøg værd under en ferie i en feriebolig i Piemonte.

Piemonte er også kendt for sine smukke søer og både Lago Maggiore og den mindre Lago d'Orta er to dejlige steder at besøge under en ferie i et feriehus i Piemonte. Søernes magiske skønhed har inspireret malere og forfattere gennem mange år og Lago Maggiore er et populært rejsemål for en romantisk miniferie eller bryllupsrejse.

Vejret i Piemonte, Italien

Piemonte er en stor region, og derfor er klimaet køligere i de nordlige dele i Alperne end i de sydlige dele, der ligger tæt på Middelhavet. Gennemsnitstemperaturen for hele Piemonte ligger ved behagelige 26ºC i juli og kølige 5ºC i januar.

Rejsen til din feriebolig i Piemonte

Caselle Aeroporto Internazionale di Torino er hovedlufthavnen i Piemonte, og ligger 16 km udenfor Torino. Du kan også vælge at flyve til lufthavnene i Milano Malpensa (MXP) eller Milano Bergamo (BGY), hvortil der tilbydes mange billige flybilletter fra Danmark.

Udforsk destinationer i området omkring Piemonte

Stresa
1.693 ferieboliger
Loazzolo
367 ferieboliger
La Morra
249 ferieboliger
Canelli
405 ferieboliger
Alba
415 ferieboliger
Sauze d'Oulx
188 ferieboliger
Barolo
261 ferieboliger
Bardonecchia
163 ferieboliger
Farigliano
204 ferieboliger
Limone Piemonte
41 ferieboliger
Monforte d'Alba
280 ferieboliger
Orta San Giulio
889 ferieboliger
Verbania
1.853 ferieboliger
Omegna
1.317 ferieboliger
Bubbio
337 ferieboliger
Ferrere
156 ferieboliger
Cavatore
164 ferieboliger
Settime
234 ferieboliger
San Maurizio
73 ferieboliger
Vezzo
1.524 ferieboliger