Hvor skal jeg overnatte nær Boquete, PA?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 61 ferieboliger nær Boquete. Fra 42 bungalower til 6 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Boquete på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Boquete?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Boquete. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Kommunal park: 65 feriehuse
 • San Juan Bautistas Kirke: 65 feriehuse
 • Jungla de Panama Dyrereservat: 65 feriehuse
 • Boquete Community Players Theater and Events Center: 65 feriehuse
 • Volcan Baru Nationalpark: 65 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Boquete, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Boquete?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 42 bungalower i Boquete. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Boquete finder du:

 • Ferielejligheder: 6 ferieboliger
 • Træhytter: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Boquete?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 11 ferieboliger med sauna i Boquete. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i eventyrlige Boquete

  Skovene, de varme kilder og vulkanen danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Boquete. Byen med sine kaffebarer, sine muligheder for at tage på udflugter og sine vandreruter tiltrækker mange besøgende. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger tilbyder både god plads samt køkken og internetadgang.

  Seværdigheder i og omkring Boquete

  Er det første gang, du besøger Boquete, og er du på jagt efter oplevelser? Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Boquete Community Players Theater and Events Center. Besøg de grønne områder Kommunal park, El Explorador Have og Volcan Baru Nationalpark for rigtigt at nyde udendørslivet. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Finca Lérida Kaffeplantage og El Pianista Vandresti. Overvej et besøg til San Juan Bautistas Kirke, Boquete Bibliotek eller Jungla de Panama Dyrereservat under dit ophold. Mens du udforsker byen og området omkring, kan du også overveje et besøg til Los Pozos de Caldera varme kilder.