Destinationsguide

Nyd et ophold i naturskønne Laon

Kom og oplev Laon, som blandt andet byder på katedraler, museer og arkitektur. Denne naturskønne by besnærer besøgende med sine haver og sine muligheder for at tage på udflugter. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Laon

Foretrækker du at tage toget, kan du tage til Laon Station eller La Neuville-sous-Laon Station, hvorfra du kan opleve mere af byen.

Hvor skal jeg overnatte nær Laon, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 47 ferieboliger nær Laon. Fra 17 Feriehuse til 7 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Laon på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Laon?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Laon. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Musee de Laon: 62 feriehuse
  • Laon Station: 60 feriehuse
  • Notre-Dame de Laon: 62 feriehuse
  • La Neuville-sous-Laon Station: 61 feriehuse
  • Laon Hospital: 65 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Laon, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Laon?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Laon. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Laon finder du:

  • Ferielejligheder: 7 ferieboliger
  • Træhytter: 10 ferieboliger
  • Sommerhuse: 10 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Laon?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 19 ferieboliger med pool i Laon. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.